Ana sayfa Dizi Haberleri Bay Yanlış’ta damatlık ve gelinlik giyildi, yoksa düğün mü var?

Bay Yanlış’ta damatlık ve gelinlik giyildi, yoksa düğün mü var?

tarafından ker_def

Geçtiğimiz hafta yayınlanması gereken Bay Yanlış dizisinin 6. bölümü, 1 hafta rötar yapmak durumunda kaldı. Bunun sebebi televizyondaki genel izlenme oranlarının düşmesi ve reklam gelirlerinin de yeterli seviyede olmamasıydı. Can Yaman ve Özge Gürel’i başrolde buluşturan Bay Yanlış dizisi 31 Temmuz Cuma günü bu sebeple yayınlanmadı.

Dizinin 1 hafta rötar yapması bazı izleyicileri rahatsız etse de, heyecanlı bir bekleyiş var. 6. bölümden yayınlanan fragmanlara ilgi büyük olmuştu. Yeni bir detay daha ortaya çıktı. Acaba Özgür ve Ezgi evlenecek mi? Damatlık ve gelinlik giyildi. İzleyicileri yine sürpriz sahneler bekliyor.

Bay Yanlış'ta damatlık ve gelinlik giyildi, yoksa düğün mü var? 8

Yapımını Gold Film’in, başrollerini Can Yaman ve Özge Gürel’in paylaştığı “Bay Yanlış” dizisinin yeni bölümünde gelinlik giyecek Ezgi ve smokin giyecek olan Özgür, sürprizleriyle izleyenleri çok şaşırtacak.

Güzel oyuncu Özge Gürel beyaz gelinlikle izleyenleri büyülerken, aynı zamanda ikilinin romantik sahnelerinin ekrana geleceği bölümde “Acaba Özgür ve Ezgi evleniyor mu?” sorusu yanıt bulacak.

Bay Yanlış'ta damatlık ve gelinlik giyildi, yoksa düğün mü var? 9

Yönetmenliğini Deniz Yorulmazer’in, senaryosunu Aslı Zengin ve Banu Zengin Tak’ın üstlendiği “Bay Yanlış” heyecan dolu yeni bölümüyle 7 Ağustos Cuma saat 20:00’de FOX’ta.