Ana sayfa Dizi Fragmanları Bay Yanlış’tan sonra Zümrüdüanka hayranlarının final endişesi!

Bay Yanlış’tan sonra Zümrüdüanka hayranlarının final endişesi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında Cumartesi akşamları yayınlanmakta olan Zümrüdüanka dizisinin 14 bölümü geride kaldı. Alp Navruz, Ceren Yılmaz, Selim Bayraktar’ın başrollerinde yer aldığı dizinin reytingleri ilk sezona göre kötü geliyor. Ancak bir toparlanma çabası da var.

İsmail Hacıoğlu ve Gökçe Eyüboğlu’nun ikinci sezonda katıldığı dizinin hikayesi çok daha ilginç bir hale geldi. Aksiyon bol ve derinlikli karakterler ile Zümrüdüanka ikinci sezonunda daha etkili bir sunum ortaya koyuyor. Ancak dizinin hayranları çok endişeli.

Fox TV’nin Bay Yanlış dizisini yayından kaldırmasından sonra Zümrüdüanka’nın da başına benzer bir durum gelebileceğini düşünen dizi hayranları, “Lütfen kıymayın dizimize, final yapmayın” diyerek kanal sosyal medya üzerinden mesaj yolluyor.

Dizi hayranları tüm izleyicileri de Cumartesi akşamları ekran başına davet eden mesajlarla sosyal medya üzerinden reytinglere etki etme çabasını sergiliyor.

“Lütfen dizimiz final yapmasın” çığlıklarını sık sık sosyal medyada görebilirsiniz. Ancak şu aşamada Fox TV’nin diziyle ilgili bir final kararı olmadığı da biliniyor. Yani Zümrüdüanka’nın hala reytinglerini yükseltmek adına fırsatı var.

17 Ekim Cumartesi akşamı da dizinin 15. bölümü yayınlanacak. Yeni bölümde Serhat, Abbas’tan hesap soruyor. Ama işler pek de düşündüğü gibi gelişmeyecek.

İşte 15. bölümden 2. fragman: