Ana sayfa Dizi Fragmanları O konağa bir daha dönme Zümrüt! Ceren Yılmaz’a Zümrüdüanka mesajı!

O konağa bir daha dönme Zümrüt! Ceren Yılmaz’a Zümrüdüanka mesajı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında Cumartesi akşamları izleyicilerle buluşmakta olan Zümrüdüanka dizisinin 15.bölüm fragmanı yayınlandı. 17 Ekim akşamı yayınlanacak olan dizinin yeni bölümünde olaylar üst üste gelişiyor. Serhat, Abbas’tan hesap sorma derdinde ama bilmediği şeyler var… Abbas, hapisten çıkacak ve “kana kan, dişe diş” anlayışı ile herkesten hesap soracak. Serhat ile Abbas hesaplaşması diziye aksiyon katıyor.

Serhat ile Zümrüt’ün arası da düzelmiyor… Dizi hayranları artık 1 sezon boyunca ikilinin arasının düzelmesini bekleyecek gibi bir hava var. Deniz ile Zümrüt’ün konuşması merak ediliyordu. Detaylar yeni görüntülere yansıdı. Deniz, boşanmadan bahsetmiyor, Zümrüt’ü Serhat’tan uzaklaştırmaya çaba harcıyor.

İzleyiciler konaktan ayrılan Zümrüt için “Bir daha o konağa geri dönme” diye sosyal medyada mesajlar paylaşmıştı. Ceren Yılmaz’ın başarıyla canlandırdığı Zümrüt’ün de ne Serhat ile barışmaya ne de konağa dönmeye niyeti yok.

Zümrüdüanka hayranları “Deniz çık aradan, Zümrüt ve Serhat barışsın” diye yorumlar da bırakıyor. Ancak hikayenin uzaması için aşkın acılı olacağını da herkesin bilmesi lazım.

Suhandan ve Hamit sahneleri de çok beğeniliyor. 15.yeni bölümde de izleyicileri mest edecek anlar yer alacak.