Ana sayfa Dizi Haberleri Begüm Kütük dizi setlerindeki gerçekleri anlattı, çekimlerin durmasını istedi!

Begüm Kütük dizi setlerindeki gerçekleri anlattı, çekimlerin durmasını istedi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Koronavirüs salgınının tüm dünyayı etkilediği ve ülkemizde de vaka sayıları ile ölümlerin arttığı bu ortamda herkese evde kalma tavsiyesi yapılıyor. Begüm Kütük ve eşi Erdil Yaşaroğlu da bir süre yürüyüş için sahile çıktı. Muhabirlerin röportaj istekleri üzerine ikili sosyal mesafeyi koruyarak açıklama yaptı.

Begüm Kütük, “Herkesin söylediği gibi ellerimizi sıklıkla yıkıyoruz. Evimizi dezenfekte etmeye çalışıyoruz. Misafir kabul etmiyoruz, kimseye misafirliğe gitmiyoruz.Annelerimizi, babalarımızı bu süreçte uzaktan takip ediyoruz. İhtiyaçlarını gideriyoruz ama bir araya gelmemeye özen gösteriyoruz” diye konuştu.

Erdil Yaşaroğlu da eşini destekledi ve zor zamanlardan geçtiğimizi herkesin yaşlılara dikkat etmesi gerektiğine vurgu yaptı. Yaşaroğlu, “Biz de elimizden geldiğince yapıyoruz. Evde de boş durmadan üretip, çalışmaya devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Begüm Kütük, sosyal medyadan da duyurduğu setlerin durdurulması gerektiği yönündeki mesajını yineledi. Oyuncu, “Dışarıdan bakınca her şey çok kolay zannediliyor ya, o izlediğimiz 1 sahne çekilirken içeride 70 kişilik bir ekip çalışıyor. Yani 3 metrekarelik odada 70 kişi olduğumuz günler var. Öyle olduğu için çok steril bir ortam değil. Setteki 200 kişi iş bitimi toplum sağlığı adına dağılıyor ve tehlike oluşturuyor. Öyle olduğu için bu süreçte çok yoruluyorlar, bağışıklık sistemleri zaten düşük. Öyle olunca bütün setteki oyuncu arkadaşlarım, teknik ekip, yemek getiren kişiler koca bir ekip var orada. Kamyonlar, şoförler… Hepsinin sağlığı için 2 hafta hepimiz evimizde oturup kitap okusan hiçbir şey olmaz” diye konuştu.

Erdil Yaşaroğlu, dizilerin tekrarlarını izleyebileceğini belirtirken eşi de aynı şekilde konuştu. Videodan röportajı izleyebilirsiniz: