Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kaderimin Yazıldığı Gün dizisinin finalden 5 yıl sonra büyük başarısı!

Kaderimin Yazıldığı Gün dizisinin finalden 5 yıl sonra büyük başarısı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir dönemin sevilen dizilerinden Kaderimin Yazıldığı Gün, 14 Kesim 2014 ile 29 Ekim 2015 tarihleri arasında toplam 50 bölüm olarak ekrana geldi.

Özcan Deniz, Hatice Şendil, Begüm Kütük gibi üç önemli ismi başrolde buluşturan dizinin güçlü hikayesi izleyicileri etkilemişti. Ardan 5 yıl geçti. Bu sefer de dizi yurt dışında farklı ülkelerde büyük başarılar elde ediyor.

Bulgaristan’dan Ekvador’a 16 farklı ülkede yayınlanan Kaderimin Yazıldığı Gün dizisi, farklı kültürleri ve dilleri olan, farklı kıtalardaki insanları aynı duygularda birleştirdi. Dizide Defne karakterine hayat veren Begüm Kütük de bu projenin finalinden 5 yıl sonra Ekvador’da ünlenen Türk oyunculardan birisi olarak dikkat çekiyor.

Kaderimin Yazıldığı Gün dizisinin finalden 5 yıl sonra büyük başarısı! 7

Başarılı oyuncu Begüm Kütük geçtiğimiz hafta Ekvador televizyonuna konuk oldu. Yayınlandığı gün en çok izlenen yapım olan ‘Kaderimin Yazıldığı Gün’ dizisi ile Ekvador’da büyük bir hayran kitlesine sahip olan Begüm Kütük dünyanın bir ucundaki insanlar ile aralarındaki bu bağın çok kıymetli olduğunu söyledi.

Ünlü oyuncu, “Ekvator ile bu bağımız benim için çok önemli. Pandemiden sonra Ekvador’a gelerek bu şöhretin tadını çıkartmak istiyorum” diye konuştu.