Ana sayfa Dizi Haberleri Fahriye Evcen ile Burak Özçivit’i evliliğe götüren Çalıkuşu dizisi, bir oyuncu için kötü oldu!

Fahriye Evcen ile Burak Özçivit’i evliliğe götüren Çalıkuşu dizisi, bir oyuncu için kötü oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çalıkuşu dizisinin yeni versiyonu 2013-2014 sezonunda çekilmişti. Çalıkuşu, Reşat Nuri Güntekin’in aynı adlı eserinden üçüncü kez uyarlanan Türk televizyon dizisidir. Fahriye Evcen ve Burak Özçivit başrollerde yer aldı. Dizi toplam 30 bölüm sürdü. Geride ise büyük bir iz bıraktı.

Setlerde tanışıp evlenen oyuncular kervanına Burak Özçivit ile Fahriye Evcen de bu dizi sayesinde katıldı.Şimdi Karan isminde bebekleri olan çift, mutlulukları ile dikkat çekiyor. Begüm Kütük ise dizi nedeniyle kariyerinde büyük sıkıntılar yaşadığını ilk kez itiraf etti.

Fahriye Evcen ile Burak Özçivit'i evliliğe götüren Çalıkuşu dizisi, bir oyuncu için kötü oldu! 8

Çalıkuşu dizisinde Neriman karakterine hayat veren Begüm Kütük ise hem kostüm hem de makyaj ile olduğundan çok yaşlı gösterildi.Ancak bu durum oyuncunun kariyeri adına kötü sonuçlar doğurdu. Begüm Kütük, katıldığı bir canlı yayında bu durumun kendisi için ne kadar olumsuz sonuçlar doğurduğunu anlattı.

Kariyerini riske attığını söyleyen Begüm Kütük, şunları anlattı:

“Dönem işi olduğu için ağır kostümler, ağır makyaj… Ben bayağı olgun görünüyordum. Yaşım epey ilerlemiş, büyük kadın gibiydim. O projeden sonra kariyerimde zorlandım. Çünkü yapımcılar Türkiye’de risk almayı sevmiyorlar. Gördükleri kişiyle devam etmek istiyorlar. Hala da öyle bu durum.”

Fahriye Evcen ile Burak Özçivit'i evliliğe götüren Çalıkuşu dizisi, bir oyuncu için kötü oldu! 9

Kötü kadın karakterleri ile bilinen Begüm Kütük, bundan büyük zevk aldığını ama artık iyi kadın rolleri de canlandırmak istediğini söyledi.