Ana sayfa Dizi Haberleri Aslı Bekiroğlu herkesi şaşırtan yeni bir dizi adımı attı!

Aslı Bekiroğlu herkesi şaşırtan yeni bir dizi adımı attı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aslı Bekiroğlu, Jet Sosyete dizisine geri mi döndü? Ünlü oyuncu Aslı Bekiroğlu, Jet Sosyete dizisinde Melike karakteri ile ilk 2 sezonda yer almış ve büyük de beğeni toplamıştı. Bu rolü sayesinde de geçtiğimiz yaz ayında Benim Tatlı Yalanım dizisinde Furkan Palalı ile başrolde yer almayı başarmıştı.

Benim Tatlı Yalanım dizisi Aralık ayında final yaparak izleyicilerine veda etti. Jet Sosyete’nin 3. sezonunda yer almayan oyuncunun bugün yayınlanan 3. sezon 17. bölüm fragmanında görünmesi herkesi şaşırttı.

Aslı Bekiroğlu herkesi şaşırtan yeni bir dizi adımı attı! 7

Fragmanda 1 saniyelik de olsa Aslı Bekiroğlu’nun görüntüde yer alması izleyicilerin dikkatinden kaçmadı. Ünlü oyuncu, Benim Tatlı Yalanım’ın son döneminde dizindeki menisküs sorunu nedeniyle bir hayli sıkıntı çekmişti. Ancak daha sonra bu sıkıntılardan da kurtulmuştu.

Bekiroğlu’nun Jet Sosyete dizisinde daimi mi yoksa geçici mi olacağı merak ediliyor. Dizinin 3. sezon 17.bölümü 27 Mart Cuma günü saat 20.00’de Puhu TV’de yayınlanacak. İşte Jet Sosyete yeni bölümden ilk görüntüler: