Ana sayfa Dizi Haberleri Behzat Ç dizisinde Canan Ergüder’in yerini doldurma görevi çok özel birisine verildi!

Behzat Ç dizisinde Canan Ergüder’in yerini doldurma görevi çok özel birisine verildi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Behzat Ç dizisinin yeniden izleyicilerle buluşturulması kararı son günlerde sosyal medyanın gündeminden düşmüyor. Dizinin yeni bölümlerinin heyecanını yaşayanlar, gelen haberleri de dikkatle takip ediyor.

Behzat Ç ilk döneminde hikayede çok etkili bir şekilde yer alan Savcı Esra karakterini Canan Ergüder canlandırmıştı. Erdal Beşikçioğlu ile Canan Ergüder ikilisinin çok başarılı bir partnerlik yaptığı da akıllardan çıkmadı.

Behzat Ç dizisi 2019 yılında yeniden BluTV’de izleyicilerle buluştuğu dönemde Canan Ergüder de hikayede yer almıştı. Dizinin ilk döneminde Savcı Esra vurularak öldürülmüştü. İkinci dönemde ise Behzat Ç’nin hayalinde yaşayan savcı Esra, bakalım yeni dönemde de bir şekilde olacak mı?

Behzat Ç dizisinde Canan Ergüder'in yerini doldurma görevi çok özel birisine verildi! 12

Savcı Esra karakteri Behzat Ç’nin hayal dünyasının bir ürünü olarak dönebilir ama hikayede artık yeni bir savcıyı izleyeceksiniz.

Kadın dizisinde Ceyda rolüyle büyük beğeni toplayan Gökçe Eyüboğlu, ardından Zümrüdüanka dizisindeki Deniz karakteri ile büyük ilgi çekti. Bu sezon ise Evlilik Hakkında Her Şey dizisindeki Sanem olarak izlediğimiz başarılı oyuncu, şimdi de adını Behzat Ç’nin kadrosuna yazdırdı. Oyuncu hikayede Belgin isimli karakteri canlandıracak.

Behzat Ç dizisinde Canan Ergüder'in yerini doldurma görevi çok özel birisine verildi! 13

Gökçe Eyüboğlu, Behzat Ç dizisinin üçüncü dönemiyle yeniden setlere dönüş yapacak. Savcı Esra’dan sonra Gökçe Eyüboğlu’nun canlandıracağı savcı Belgin karakterinin nasıl birisi olacağı da hikaye açısından büyük önem taşıyor.

Savcı Esra sert ve kararlı bir kişilik sergilemişti. Bakalım yeni savcı Belgin hikayedeki konumu ile izleyicileri mutlu edebilecek?