Ana sayfa Dizi Haberleri İzleyenler hayran kalmıştı, Hande Erçel’in en sevdiği dizisiydi! Halka dizisinin yeni bölümleri geliyor

İzleyenler hayran kalmıştı, Hande Erçel’in en sevdiği dizisiydi! Halka dizisinin yeni bölümleri geliyor

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TRT1 ekranlarında 2018 yılında yayınlanan Halka dizisi, büyük kitlelere ulaşamasa da izleyenler için çok farklı, çok başarılı bir yapımdı. Dizinin ikinci sezon yayını beklenirken ani bir kararla çekimine ara verilmesi ve ilerleyen bir dönemde yenilerek tekrar yayınlanacağının söylenmesi de şaşırtmıştı.

Son yılların popüler genç kadın oyuncularından Hande Erçel’in bu dizinin ardından oynadığı Sen Çal Kapımı ile kazandığı başarısı sonrasında bile Halka dizisinde oynadığı Müjde karakterini çok sevdiği sözleri de dikkatleri çekmekte. Oyuncu o dönem, dizinin yeniden çekilme olasılığını de dile getiriyordu röportajlarında.

Ancak beklenen olmadı, Halka dizisinin yeni bölümlerini bekleyenler hüsrana uğradı. Başrollerinde Nazan Kesal, Serkan Çayoğlu, Hande Erçel, Kaan Yıldırım, Ahmet Mümtaz Taylan ve Hazal Subaşı’nın yer aldığı Halka, sıradışı bir dizi olarak tanımlanıyordu ve aksiyon türünde bir diziydi.

İzleyenler hayran kalmıştı, Hande Erçel'in en sevdiği dizisiydi! Halka dizisinin yeni bölümleri geliyor 9

Birbirinden farklı karakter ve hayatlara sahip olan iki genç adam ‘Kaan’ ve ‘Cihangir’in, rastlantı olarak düşündükleri ve kader sandıkları bir komploya karşı omuz omuza mücadele etmemlerini anlatıyordu. Diziyi izleyenler bambaşka bir kurgu ve hikayesi nedeniyle Halka dizisini diğer dizilerden başka bir yere koyuyordu.

Bu nedenle de müdavimleri, diziden gelecek haberleri hala bekliyor. İşte o beklenen haber geldi! TRT’nin dijital platformların giderek artması ve ilginin de çoğalması nedeniyle TRT Dijital platformunu kurma hazırlıkları sürüyor. Bu platform ile birlikte Halka dizisi için de önemli bir yol açıldı!

İzleyenler hayran kalmıştı, Hande Erçel'in en sevdiği dizisiydi! Halka dizisinin yeni bölümleri geliyor 10

19 bölüm süren ve sona eren Halka dizisinden müjdeli haberi TV Yazarı Sina Koloğlu verdi. Koloğlu, dizinin yeni bölümlerinin yazılmakta olduğunu, 8 bölümün hazırlandığını, her bölümün bir saat olacağını belirttiği yazıda, TRT Dijital için hazırlanan Halka ile ilgili gelişmeleri aktardı.

Halka’nın yeni bölümlerinin TRT’nin dijital platformunda yayınlanacağı tahmin ediliyor. Daha önce Netflix’in ünlü dizisi Peaky Blinders’ın kurgucusunun, tüm bölümlerini dijitale uygun hızlı bir akışla yeniden kurgulandığını belirten Sina Koloğlu, “İlk aşamada bu bölümlerin gelmesi düşünülüyor. Daha sonra, yeni bölümlerinin yayınlanması planlanıyor” diye konuştu.

İzleyenler hayran kalmıştı, Hande Erçel'in en sevdiği dizisiydi! Halka dizisinin yeni bölümleri geliyor 11

Dizinin yeni bölümlerinde eski oyuncuların rol alıp almayacağı da ayrı bir merak konusu. Sina Koloğlu, bu konuyla ilgili olarak da “Tüm işler yolunda giderse, Eylül ayında çekimlerin başlaması düşünülüyor. Anladığım, yapım ekibi yine de temkinli. Şahsen ben bir adım atılmasını önemli buluyorum. ‘Halka’ farklı bir diziydi ve hani tadı damakta kalmıştı diyebilirim” açıklamasını yaptı.