Ana sayfa Sosyal Medya Pınar Deniz, eski defterleri açtı: Seni hiç bırakmayacağım!

Pınar Deniz, eski defterleri açtı: Seni hiç bırakmayacağım!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay  – 1993 Adana Doğumlu olan Fınar Deniz, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümünde okudu. Çocukluğundan beri oyuncu olmayı hayal eden Deniz, okulunu yarıda bırakarak oyunculuk eğitimleri ve dans dersleri almaya başladı. 2014 yılında Sil Baştan isimli diziyle ilk kez kamera karşısına geçti. Ayrıca Murat Dalkılıç’ın Yani isimli şarkısının klibinde oynayarak da dikkatleri çekti.

Beyaz Yalan dizisinin ardından 2016-2018 yılları arasında yayınlanan Vatanim Sensin dizisinde oynadığı Yıldız karakteri ile bir anda yapımcıların gözdesi haline geldi oyuncu. Bu diziden sonra ilk başrolü Bir Deli Rüzgar’da oynadı. Ancak dizi beklenen ilgiyi göremedi.

Bir süre dizilere ara veren oyuncu, 2020 yılında ilk sezonu çekilen Netflix’in Aşk 101 dizisinde Kaan Urgancıoğlu ile kamera karşısına geçti. Dizinin devamı Aşk 102’de de ro aldı. Bu arada Menajerimi Ara dizisine de konuk oyuncu oldu.

Pınar Deniz, bu sezon ekranın en çok konuşulan dizilerinden Yargı’daki Avukat Ceylin karakteri ile adeta kariyerinde bir başka kapıyı açtı! Oyuncu, yine Aşk 101’deki rol arkadaşı Kaan Urgancıoğlu ile başrolde yer almakta. İki oyuncunun ekran uyumu büyük beğeni toplarken Pınar Deniz de sezon boyunca dizideki rolüyle hem çok konuşuldu hem de pek çok ödül aldı. Oyuncu, şu sıralar Disney Plus için çekilen Avcı dizisinde başrolde yer almakta.

Pınar Deniz, eski defterleri açtı: Seni hiç bırakmayacağım! 10

Pınar Deniz, sosyal medyada da giderek takipçi sayısını çoğaltıyor. Hayran sayısını büyüten Deniz’in paylaşımları da daha çok dikkat çekmeye başladı. Geçtiğimiz günlerde yaptığı bir paylaşım ise cesurca bulundu. Zira oyuncu, 17 yaşındayken günlüğüne yazdığı sayfaları paylaştı.

Eski defterini açan oyuncu, o günkü hayallerini ortaya koyan satırlarla hayranlarına neler düşündüğünü aktardı. Samimi bir dille yaptığı bu paylaşım ise beğeni topladı.

“Lisedeyim, sınava girmeye kalmış bilmem kaç gün. O zamanki en yakın arkadaşlarımla gelecekteki kendimize not bırakmak için almışız bu defteri…” diyerek o günü anlattı oyuncu. Ruhe çok sıkıştığı bir anda defterinin önüne geldiğini anlatan ve ‘Hayat garip işaretlerle dolu’ diyen oyuncu, 17 yaşına seslenerek “İyi ki vardın, iyi ki kavgan vardı, iyi ki inandın, iyi ki benimlesin. Seni hiç bırakmayacağım” diyerek kendine not düştü…

İşte Pınar Deniz’in o paylaşımı:

Pınar Deniz, eski defterleri açtı: Seni hiç bırakmayacağım! 11

Pınar Deniz, eski defterleri açtı: Seni hiç bırakmayacağım! 12

Pınar Deniz, eski defterleri açtı: Seni hiç bırakmayacağım! 13