Ana sayfa Dizi Haberleri Kırmızı Oda dizisi bitiyor, hayranları Binnur Kaya’yı kısa sürede yeniden ekranlarda görmek istiyor!..

Kırmızı Oda dizisi bitiyor, hayranları Binnur Kaya’yı kısa sürede yeniden ekranlarda görmek istiyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay–  TV 8 ekranında izleyiciyle buluşan ve sürekli değişen hikayeleriyle farklı ünlü isimleri konuk eden Kırmızı Oda dizisi bu hafta yayınlanacak 61. Bölümüyle ekranlara veda edecek.

Dizinin başrol oyuncusu yetenekli oyuncu Binnur Kaya instagram hesabından dizinin son bölümünün fragmanını paylaşarak Kırmızı Oda’ya veda etti.

Binnur Kaya paylaşımına; “Şifa niyetine çıktığımız yolculuğu 61. Bölümün sonunda bu cuma noktalıyoruz. Bu süre içinde sizlerle birlikte olmak; acılarımızı, anılarımızı paylaşmak harikaydı. Bu yolculuğu bizimle paylaştığınız için çok teşekkür ederim. Yeni yolculuklarda buluşmak dileğiyle…” notunu düştü.

Binnur Kaya’nın veda paylaşımına, Burcu Biricik, Eda Ece ve Ezgi Mola’nın da aralarında bulunduğu pek çok oyuncu arkadaşı yorum yaparken hayranları da oyuncuyu en kısa sürede yeniden ekranlarda görmek istedikleri yönünde yorumlarda bulundular.

Hikayesi, Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek hasta hikayelerinden esinlenerek yazılan Kırmızı Oda, bir psikolojik danışmanlık merkezinde geçiyor, sürekli farklı karakterlerle farklı hikayeler izleyiciyle anlatılıyor.

Bugüne kadar Erkan Petekkaya, Aslıhan Gürbüz, Burcu Biricik gibi birçok ünlü ismi konuk oyuncu olarak ağırlayan Kırmızı Oda dizisi için reytingleri düşük gelince final kararı verildi.

En son Erkan Petekkaya diziye ‘Sadi’ karakteriyle yeniden dahil olmuştu. İlk sezonda ‘Sadi’ karakteri ile izleyicileri çok etkileyen ve tam 21 bölüm boyunca da hikayede yer alan Erkan Petekkaya, kurtarıcı rolüyle katıldığı diziyi yeniden ilgi odağı yapamadı.

‘Sadi’ karakterinin de Kırmızı Oda’nın reytinglerini yükseltemeyeceği gerçeği ortaya çıkınca, TV8 tarafından final kararı alındı. Kırmızı Oda 18 Şubat Cuma akşamı yayınlanacak 61. bölümü ile birlikte ekrana veda edecek.