Ana sayfa Sinema Beklenen haber nihayet geldi! Kıvanç Tatlıtuğ’un yeni projesi belli oldu!

Beklenen haber nihayet geldi! Kıvanç Tatlıtuğ’un yeni projesi belli oldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türk dizi ve sinema dünyasının en yakışıklı oyuncularından biri Kıvanç Tatlıtuğ. En son Çarpışma dizisinde rol aldıktan sonra televizyon ekranından uzaklaşan Tatlıtuğ’un yeni projesi belli oldu. Tatlıtuğ tercihini yine filmden yana kullandı.

Bir süredir dizi setlerinden uzak olan yakışıklı oyuncu Uysallar isimli filmle anlaştı. Yönetmenliğini başarılı oyuncu ve yönetmen Onur Saylak’ın üstleneceği filmin senaryosu ise son yıllarda Türkiye’nin en başarılı romancılarından biri olarak kabul edilen Hakan Günday tarafından kaleme alınacak. Film Netflix için çekilecek.

Hazırlıkları büyük bir gizlilik içinde yürütülen filmin konusu ve diğer oyuncularıyla ilgili bilgi yok. Ancak daha önce Daha isimli filmde bir araya gelen Onur Saylak ve Hakan Günday’dan yine çok çarpıcı bir hikayenin geleceği belirtiliyor.

Beklenen haber nihayet geldi! Kıvanç Tatlıtuğ’un yeni projesi belli oldu! 7

Kıvanç Tatlıtuğ, kariyerinin ilk çıkışını Gümüş dizisinde canlandırdığı Mehmet karakteriyle yapmıştı. Menekşe ile Halil dizisinin ardından rol aldığı Aşk-ı Memnu ile kariyer basamaklarını hızla tırmanmıştı. Ezel, Kurt Seyit ve Şura, Cesur ve Güzel dizilerinin ardından Çarpışma ile hayranlarının karşısına çıkan yakışıklı oyuncu kısa ömürlü olan bu dizinin sona ermesinin ardından TV ekranlarından uzaklaşmıştı.

2020 yılında Netflix için çekilen Yakamoz isimli dizide rol alan Kıvanç Tatlıtuğ’un başrolü Özge Özpirinçci’yle paylaştığı bu yapım hala ekrana gelmedi. Kıvanç Tatlıtuğ son yıllarda dizilerde yer almak yerine filmleri tercih ediyor.

Bugüne kadar Kelebeğin Rüyası, Hadi Be Oğlum, Organize İşler Sazan Sarmalı gibi başarılı filmlerde rol alan yakışıklı oyuncu geçen yıl çekilen Aşıklar Bayramı filminde başrolü Settar Tanrıöğen ile paylaşmıştı.