Ana sayfa Kadın Haberleri Belçim Bilgin, Roma’da aşkını da yaşadı işini de yaptı!

Belçim Bilgin, Roma’da aşkını da yaşadı işini de yaptı!

tarafından ker_def

Belçim Bilgin, Roma’da aşk değil sanat turuna çıkmış!

Ünlü oyuncu Belçim Bilgin, yeni aşkı Selim Can Çelik ile samimi pozlarını instagram hesabından yayınladıktan sonra magazin gündeminde ilk sıralara çıktı.

12 yıl evli kaldığı Yılmaz Erdoğan’dan geçtiğimiz yıl boşanan Belçim Bilgin’in aşk turu herkesin diline düşerken, Bilgin’in Roma’da sanat turuna da çıktığı ortaya döküldü.

Belçim Bilgin, Roma'da aşkını da yaşadı işini de yaptı! 8

Bilgin’in ajansından yapılan duyuruda sanat faaliyeti hakkında detaylar verildi. İşte o açıklama:

“Belçim Bilgin Roma’da katıldığı festivalde yaptığı konuşması ve zarif şıklığıyla tüm dikkatleri üzerine çekti

İtalya’nın Roma kentinde gerçekleştirilen İstanbul Sanat&Kültür Festivali’nde Belçim Bilgin rüzgarı esti. Festival kapsamında sanat ve kültür dünyasının önde gelen isimleri Roma’da Maxxi Museum’da gerçekleşen panelde konuşurken Bilgin etkileyici konuşması ve zarafetiyle panelin dikkat çeken ismi oldu.

Belçim Bilgin, Roma'da aşkını da yaşadı işini de yaptı! 9

İstanbul 74’ün düzenlediği festivalde oyuncu ve tasarımcı Waris Ahluwalia’nın moderatörlüğündeki, günümüz dünyasında oyuncu olmak ve özgürlük kavramının yerinin konuşulduğu panele Clemence Poesy, Belçim Bilgin ve Stella Schnabel katıldı. Oyuncu olmaya çocuk yaşta karar verdiğini dile getiren Belçim Bilgin, değişen dünyada kendini tanımlamanın zorluklarından söz etti ve kendi açısından oyuncu olarak nerede nasıl durulması gerektiğini anlattı.”