Ana sayfa Dizi Haberleri Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi, fragmanıyla ‘yavaş gel!’ dedirtti adeta!

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi, fragmanıyla ‘yavaş gel!’ dedirtti adeta!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Uzun zamandır hazırlıkları sürüyordu. Oyuncuları bir bir belli olurken izleyiciler heyecanla gelişmeleri takip ettiler. 5 sezon boyunca ekranda Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisindeki Hızır Çakırbeyli karakteriyle yer alan Oktay Kaynarca, iki arkadaşı ile birlikte kurduğu Güzel Adamlar yapım firmasının ilk dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam için her fırsatta son derece iddialı konuşuyordu.

Dizinin hazırlıkları sürerken, Birce Akalay ile görüşmesi, başrol kadın oyuncu için Akalay’az teklif götürdüğüyle ilişkilendirildi. Akalay’ın Netflix için çekilen ve çok beğenilen Kuş Uçuşu ve Mezarlık dizilerinin ikinci sezonlarının çekilme ihtimali nedeniyle bu diziyi kabul edemediği konuşuldu.

Kaynarca’nın başrolü paylaşacak kadın oyuncu arayışı, tanıdık bir isimle noktalandı! Zira Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da birlikte rol aldığı Pelin Akil’de karar kılındı. Teklifi kabul eden Akil ile birlikte yola çıkan dizi, çekimlerin Özbekistan’da başlamasının ardından ilk fotoğraflarla bir anda gündem oldu.

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi, fragmanıyla 'yavaş gel!' dedirtti adeta! 9

Oktay Kaynarca’nın dizi için imajı ortaya çıkarken, Cezayir isimli bir karaktere hayat vereceği de öğrenildi. Ardından usta oyuncu Işıl Yücesoy ile pozlarını da paylaşan Kaynarca, diziyi merakla bekleyen hayranlarını da bir hayli heyecanlandırdı.

Atv’de yayınlanacak olan dizinin Salı akşamları ekrana geleceği de bir süre önce belli oldu. İlk fragmanı izleyenleri se sosyal medyada ‘Kral dönüyor!’ diyerek Oktay Kaynarca’ya desteklerini ve güzel mesajlarını iletmekteler.

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi, fragmanıyla 'yavaş gel!' dedirtti adeta! 10

Aksiyon sahneleriyle dikkat çeken dizinin ilk tanıtımı, sosyal medyada çok konuşuldu. Kaynarca’nın yepyeni bir karakterle Eylül sezonunda yeniden ekrana dönüşünü hayranları büyük bir heyecanla bekliyor. Fragman, ekrana hızlı bir dönüş yapacağı anlaşılan Oktay Kaynarca’nın yeni dizisi için adeta ‘yavaş gel!’ dedirtiyor!

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin ilk tanıtımı sosyal medyada büyük olay yarattı. Özellikle Oktay Kaynarca hayranları tanıtımdaki aksiyon sahnelerinden çok etkilendi ve sosyal medyaya “kral dönüyor”, “Karizmanın dönüşü” gibi yorumlarda bulundu.

Dizinin öne çıkan isimlerinden bir diğeri de  Söz dizisinde oynadığı Ateş karakteri ile akıllardan çıkmayan Eren Vurdem oldu. Yönetmenliğini Tarkan Karlıdağ’ın üstlendiği dizinin senaryosunu ise usta kalem Mahinur Ergun yazıyor.

Ben Bu Cihana Sığmazam’da ayrıca Ebru Özkan, Işıl Yücesoy, Mina Derman, Ali Seçkiner Alıcı, Burcu Binici, Batuhan Sezer, İnanç Konukçu, Pelin Uluksar, Ragıp Savaş, Hakan Karahan, Erkan Sever, Başak Kıvılcım Ertanoğlu, Selçuk Kılıç, Umut Mirza, Değer Alp, Aslı Sevi, Melisa Duru Ünal, Ömer Kurt, Ziya Kürküt, Ahmet Yıldırım, Tanıl Yöntem, Doruk Öztürk. de rol alıyor…

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi, fragmanıyla 'yavaş gel!' dedirtti adeta! 11

Oktay Kaynarca dizide Temur ismiyle bambaşka bir hayat yaşayan bir adamın, aynı zamanda Cezayir Türk olarak bir başka kimliğinin de olduğu bir karakteri oynuyor. Pelin Akil ise Firuze isimli bir karaktere hayat verecek. Firuze çok cesur ve insanların hayatını kurtarmak için kendini kurban etmekten korkmayan bir doktor olacak.