Ana sayfa Sosyal Medya Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde Azade tam bir kadın gücü ve Aslı Sevi’ye gurur veriyor!

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde Azade tam bir kadın gücü ve Aslı Sevi’ye gurur veriyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında salı akşamları yayınlanan Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi aksiyon dolu sahneleri ile ve kadınların ön plana çıktığı hikayesiyle dikkatlerden kaçmıyor. Hikaye içinde izleyicinin ilgisini çeken rollerden birisinde de Aslı Sevi’yi görmekteyiz.

Azade isimli karakteri canlandıran ve kadının gücünü sergileyen isimlerden birisi olmasıyla da hikayede öne çıkan Aslı Sevi, bu durumun kendisini de ne kadar çok etkilediğini Dizi TV programındaki röportajında anlattı. Aslı Sevi, “Bence çok güzel, çünkü güçlü kadınlar her zaman toplumumuzda örnek teşkil etmeli. Hayatlarını daha kolaylaştırıcı nasıl yaşayabilir, diğer kadınlara göstermeli” açıklamasını yaptı.

Bu fikrini destekleme noktasında Azade karakterinin kendisini çok gururlandırdığını anlatan Aslı Sevi, karakterin çok sağ duyulu ve akil birisi olduğunu ifade etti.

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde Azade tam bir kadın gücü ve Aslı Sevi'ye gurur veriyor! 8

Karaktere çok iyi bir uyum sağladı ve rolünün hissiyatını ekrana yansıtmakta sıkıntı çekmediği gözüken Aslı Sevi, kendisini geliştirmiş bir kadın karakteri ile izleyici karşısına çıkıyor olmanın mutluluğunu da yaşıyor.

Aslı Sevi, şöyle konuştu: “Durması gereken yeri bilen, abilerini, babasını yönetebilen, aynı zamanda dostlarıyla da ilişkileri kuvvetli birisi. Geleneksel gözüküp, modernizmi de içinde yaşayabilen kendisini geliştirmiş bir kadın.”

Azade ile Ömer Asaf karakterlerini dizi hayranları birbirlerine çok yakıştırıyor. Azade’nin şefkat duygusu ile yüklü olduğunu ama güçlü kişilikleri tercih edeceğini anlatan Aslı Sevi, hikayede aksiyon dolu anlarda yer alıyor.

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde Azade tam bir kadın gücü ve Aslı Sevi'ye gurur veriyor! 9

Bu tür sahneler için “En keyif aldığım sahneler” yorumunu yapan oyuncu, çalışırken güvenliği sağlayabilmek için eğitildiğini ve çocukluğundan da gelen bir aşinalık olduğunu, dizide de güzel bir deneyim yaşadığını anlattı.