Ana sayfa Sosyal Medya Engin Akyürek’e yabancı hayranlarının Türkiye’deki sevgi gösterisi görülmeye değer!

Engin Akyürek’e yabancı hayranlarının Türkiye’deki sevgi gösterisi görülmeye değer!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Engin Akyürek, bu sezon Adım Farah isimli dizide başrolde yer aldı ve çok da başarılı bir sezon geçirdi. Demet Özdemir ile birlikte iyi bir partnerlik süreci de yaşayan oyuncu, canlandırdığı Tahir Lekesiz karakteri ile dizi hayranlarının kalbine girmeyi de başardı.

Performansı ile projenin en başından sezon finali yaptığı sürece kadar sosyal medyada çok büyük bir etkileşim oluşturuldu ve Engin Akyürek hayranları da yeteneklerini bu sezon sıklıkla konuştu. Oyuncunun rolünü yaşayan tarzı sürekli gündemdeydi ve Tahir Lekesiz karakterinin kariyerinde güçlü bir yeri olacağı da 14 bölümlük ilk sezonda anlaşıldı.

Engin Akyürek, dizi ve sinema filmlerindeki başarılı çalışmalarının yanı sıra kitap da yazıyor. Zamansız isimli kitabının imza günü için hayranları ile bir araya gelen oyuncuya çok yoğun bir sevgi gösterisi vardı.

Engin Akyürek'e yabancı hayranlarının Türkiye'deki sevgi gösterisi görülmeye değer! 7

Partneri Demet Özdemir ile çalışmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren oyuncu, “Demet ile çalışmaktan çok mutluyum. İyi bir enerji yakaladık, bu da işe yansıyor. İşini iyi yapan ve Farah’ı da bence çok iyi oynayan birisi” şeklinde konuştu.

Engin Akyürek’in imza gününde çok özel anlar da yaşandı. Bebeği ile gelerek Engin Akyürek’e sevgisini gösteren hayranlar da vardı, aynı zamanda İstanbul’u gezmeye gelen yabancı hayranları da ünlü oyuncu ile buluşma fırsatını kaçırmadı.

Saatlerce imza gününde hayranları ile kalan, çok fazla sayıda kitap imzalayan ve bu süreçte de sevenlerinin isteklerini kırmadan, onlarla güzel bir iletişim kuran Engin Akyürek, sosyal medyanın gündeminde de ilk sıralarda yer aldı.

Engin Akyürek’in imza günüyle ilgili özellikle de yabancı hayranlarının sosyal platformlarda paylaştığı görüntüler de dikkat çekiciydi.

Ünlü Türkiye’yi çoktan aşan ve yaptığı her proje ile dünya çapında ilgi gören Engin Akyürek, imza gününde de popüler bir ünlü isim olmanın getirdiği hayran sevgisi ile karşılaştı.

Yabancı dizi hayranlarının özellikle youtube ortamında deneyimlerini videolarla paylaşmaları da dikkat çekiciydi.

İmza gününde kuyruk bir hayli uzarken, yabancı hayranları da ünlü oyuncuya gösterilen bu yoğun ilgiden bir hayli etkilendi. Aşağıdaki videoda da bir yabancı hayranının videosunu izleyebilirsiniz.