Ana sayfa Dizi Haberleri Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin başrol oyuncuları ilk kez dünya sahnesine çıktı!

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin başrol oyuncuları ilk kez dünya sahnesine çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında yayınlanan ve bu sezona iyi başlangıç yapan dizilerden birisi de Ben Bu Cihana Sığmazam oldu. Oktay Kaynarca’nın hem başrolünde yer aldığı hem de yapımcısı olduğu yeni dizi, usta oyuncu adına yepyeni bir deneyim olarak gözüküyor.

Dizinin hem hikayesi hem de oyuncu kadrosunun oluşturulmasında Oktay Kaynarca’nın da büyük katkıları bulunuyor ve oyunculuktan, yapımcılığa doğru yepyeni bir dönemin kapıları da açıldı. Oktay Kaynarca için bu proje çok önemli ve şimdiye kadar hem sosyal medyada oluşan olumlu atmosfer hem de iyi reytingler elde edebilmesi Oktay Kaynarca’ya emeklerinin bir karşılığı oldu.

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin başrol oyuncuları ilk kez dünya sahnesine çıktı! 9

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin kadın başrolleri Pelin Akil ile Ebru Özkan da dizinin hikayesinin en etkili isimleri olarak öne çıkıyor. Bu üç başarılı oyuncu Fransa’nın Cannes kentinde düzenlenen televizyon fuarı MİPCOM’a katılarak adeta güç gösterisi yaptı.

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin uluslararası arenadaki ilk çıkarması olan Cannes buluşması, dizinin farklı ülkelerde yayınlanması konusunda da önemli görüşmelerin yapıldığı bir ortamı beraberinde getirdi.

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin başrol oyuncuları ilk kez dünya sahnesine çıktı! 10

Hem Pelin Akil hem de Ebru Özkan güzellikleri ve zarafetleri ile göz kamaştırdı. Üç oyuncu da davetlilerden ilgi gördü ve basına da poz üstüne poz verdiler.

Pelin Akil’in siyahlar içindeki elbisesi ile göz kamaştırıcı hali de dikkatlerden kaçmadı.

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin başrol oyuncuları ilk kez dünya sahnesine çıktı! 11

Asya, Afrika, Latin Amerika ve Orta Doğu’dan alım yöneticileri oyuncularla bir araya gelme fırsatını bulurken, diziye gösterilen ilginin de yoğun olduğu gelen haberler arasında bulunuyor.