Ana sayfa Sosyal Medya Tozluyaka dizisi ile yolları ayıran Ecem Çalhan birbiri ardına teklif alıyor!

Tozluyaka dizisi ile yolları ayıran Ecem Çalhan birbiri ardına teklif alıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1996 yılında İzmir’de dünyaya gelen genç oyuncu Ecem Çalhan, oyunculuk kariyerine 2019 yılında başladı. Henüz sektörde yeni olmasına rağmen sosyal medyada geniş bir hayran kitlesini etkileyen Ecem Çalhan, ilk olarak Kuzey Yıldızı dizisiyle parlamıştı.

Kamer karakteri ile Kuzey Yıldızı dizisinin kadrosunda önemli bir tecrübe kazanan Ecem Çalhan, ardından ise Tozluyaka isimli gençlik dizisinde bir anda popüler haline geldi. Dizinin ekibi ile yollarını ayırdığını açıklayan Ecem Çalhan’a yapımcılardan birbiri ardına teklifler gelmekte olduğu ortaya çıktı.

Bandırma Füze Kulübü isimli sinema filminin galasında görüntülenen Ecem Çalhan, “Tozluyaka dizisinden ayrıldım. Önümde birkaç proje var ve görüşüyoruz. Arasında dijital projeler de var. Mutlu olacağım bir projede olmak istiyorum” açıklamasında bulundu.

Ecem Çalhan, şu anda gelen teklifleri değerlendirme aşamasında ve daha kariyerinin başında olduğu için de hem kendisini iyi hissedeceği hem de deneyimini artıracağı bir rolde yer almak için görüşmeler yapıyor.

Tozluyaka dizisi ile yolları ayıran Ecem Çalhan birbiri ardına teklif alıyor! 7

Kendisine yönelik sosyal medyada yapılan eleştirilerle pek de ilgilenmediğini ve hikaye gerektiriyor ise her türlü rolde yer alabileceğini anlatan Ecem Çalhan, kendisi için önemli olanın senaryo olduğunu anlattı.

Cesur konuşan Ecem Çalhan, “Sahne diziye hizmet ediyorsa oynarım. Sahneye eleştiri geliyorsa önce eleştiriye bakarım alacağımı alırım almayacağım da almam. Tepkilerin canımı sıkacağını sanmıyorum” diye konuştu.

Estetik yaptırmayı plastikleşmek olarak yorumlayan genç oyuncu, isteyenin yapabileceğini ama kendisinin böyle bir düşüncesinin olmadığını da sözlerine ekledi.