Ana sayfa Sosyal Medya Ben Bu Cihana Sığmazam setini çok uzun süredir ekranlardan uzakta olan bir oyuncu ziyaret etti!

Ben Bu Cihana Sığmazam setini çok uzun süredir ekranlardan uzakta olan bir oyuncu ziyaret etti!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Sezonun iddialı yapımlarından birisi olan ATV’nin Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin çekimleri tüm hızıyla devam ediyor.

Güzel Adamlar isimli yapım şirketini iki arkadaşı ile kuran Oktay Kaynarca’nın hem yapımcılığı hem de başrolü üstlendiği dizide ünlü oyuncuya başrolde Pelin Akil eşlik ediyor.

Özbekistan’da ilk kez yapılan çekimlerin tamamlanmasının ardından bir süre dinlenen dizi ekibi, ardından da İstanbul’da çekimlere başladı. Geçtiğimiz günlerde Oktay Kaynarca’nın sette ziyaretçileri vardı. Oyuncunun Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisindeki rol arkadaşları Ozan Akbaba ile Yunus Emre Yıldırımer ünlü oyuncuyu ziyaret etmişti.

Bir ünlü isim daha geçtiğimiz günlerde dizinin setini ziyaret etti. Bu isim, uzun süredir ekranlardan uzak olan ünlü oyuncu Özgü Namal’ın ta kendisiydi.

Ben Bu Cihana Sığmazam setini çok uzun süredir ekranlardan uzakta olan bir oyuncu ziyaret etti! 7

Özgü Namal, Onur Tan’ın yönettiği dizinin setini ziyaret etti. Tan, ünlü oyuncuyla fotoğrafını şu notla paylaştı: “Tam yalnız kaldığını düşünür, çok yorulur, güçsüz düşersin, bir anda kalbinde yaşama sevinci yaratan dostların ziyaretine gelir.”

Özgü Namal, iki yıl önce iki çocuğunun babası nefes terapisti eşi Serdar Oral’ın vefatıyla büyük üzüntü yaşamıştı.  Geçtiğimiz günlerde Bodrum’da görüntülenen ünlü oyuncunun set ziyareti, uzun süredir ekranlardan uzak olan oyuncunun hayranlarını heyecanlandırdı.