Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim üçüncü sezon için sete çıktı! Ekibi bu kez çok zorlu bir savaş bekliyor!

Kardeşlerim üçüncü sezon için sete çıktı! Ekibi bu kez çok zorlu bir savaş bekliyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ATV’nin kış sezonunda cumartesi akşamları izleyiciyle buluşan dizisi Kardeşlerim iki sezondur çok başarılı bir şekilde yoluna devam ediyor. Kardeşlerim ekibi üçüncü sezon için sete çıktı. Kardeşlerim bu sezon benzer hikayeye sahip rakiplerine karşı ciddi bir mücadele vermek zorunda kalacak.

Bir aile hikayesi olarak başlayan ancak ilerleyen bölümlerde bir lise dizisine dönüşen Kardeşlerim üçüncü sezon için sete çıktı. İki yıl önce ATV’de sessiz sedasız başlayan ancak sürekli yükselişle başarısını ortaya koyan Kardeşlerim dizisininin kahramanlarını yeni sezonda yeni mücadeleler bekliyor.

Kardeşlerim dizisinin sete çıkışına dair fotoğraf sosyal medyada paylaşılırken dizinin hayranları da heyecanını dile getirdi. Ancak bu kış Kardeşlerim dizisi ve ekibi için oldukça zorlu geçecek. Çünkü karşısına yeni rakipler çıkacak.

Kardeşlerim üçüncü sezon için sete çıktı! Ekibi bu kez çok zorlu bir savaş bekliyor! 7

Halen Fox TV’de devam eden ve reytinglerde çok başarılı giden Tozluyaka’nın kış sezonunda da devam etmesi bekleniyor. Tüm yaz dizileri reytinglerde çok başarısız olurken ortalamanın üstüne çıkmayı başaran tek dizi olan Tozluyaka eğer devam ederse Kardeşlerim’e büyük bir rakip olacak.

Ay Yapım’ın yine Fox TV için çekeceği Gelecek Uzun Sürer de bir gençlik dizisi. Eylül ayında ekrana gelmesi planlanan dizinin rakiplerinden farkı oyuncularının çok tanınmış ve güçlü isimlerden oluşması. Orijinal adı Beverly Hills 90210 olan ve Türkiye’de 90’lı yıllarda Evimiz Hollwood’da adıyla gösterilen dizinin Türkiye versiyonu olacak Gelecek Uzun Sürer de benzer içeriğe sahip olacağından reyting savaşını iyice kızıştıracak.

Kardeşlerim’in karşısına rakip olarak çıkma olasılığı bulunan bir dizi de Duy Beni. Star TV’de yayınlanan gençlik dizisi izleyicilerin büyük ilgisini çekti ve reytinglerde yükselişini sürdürüyor. Dolayısıyla Duy Beni’nin kış sezonunda devam etme olasılığı bulunuyor.