Ana sayfa Dizi Haberleri Beni Affet ile tanınan Şeyma Korkmaz, Kuruluş Osman’dan sonra yeni diziyle dönüyor!

Beni Affet ile tanınan Şeyma Korkmaz, Kuruluş Osman’dan sonra yeni diziyle dönüyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Günlük dizi Beni Affet’te oynadıktan sonra tanınan Şeyma Korkmaz, kariyerinde büyük sıçrama yaşatan bir başka dizi Kuruluş Osman ile ekranlara gelmeye başladıktan sonra daha büyük kitleler tarafından tanındı. Hafta içi her gün yayınlanan dizide 1400’den fazla bölüm yer alan genç oyuncu, bu dizi ile birlikte meslek hayatının en uzun projesinde yer aldı.

2011 yılında başladığı dizide tam 7 yıl oynayan ve 2018 yılına kadar Beni Affet dizisindeki Feride olarak tanınan Şeyma Korkmaz, bu diziden sonra prime time kuşağında yer alan bir dizide rol alma şansı buldu. Üstelik ekranların en dikkat çeken, dönem dizisi Kuruluş Osman’da oynamaya başladı.

Beni Affet ile tanınan Şeyma Korkmaz, Kuruluş Osman'dan sonra yeni diziyle dönüyor! 8

Prenses Mari olarak ekranlara gelmeye başlayan Şeyma Korkmaz, Beni Affet dizisindeki rolünün ardından bambaşka bir karakter olarak izleyici karşısına çıktı. Bu dizideki oyunculuğu ile büyük kitleler karşısında zorlu bir sınavı da geçen oyuncu, bu kez atv’nin yeni sezondaki iddialı bir projesinde oynama şansını buldu.

Eylül sezonunda ekrana gelmeye başlayacak olan Bir Küçük Gün Işığı dizisinin başrollerinde Seray Kaya ve Berk Oktay rol alıyor. Dizinin hazırlıkları bir süre önce başlamıştı.

Beni Affet ile tanınan Şeyma Korkmaz, Kuruluş Osman'dan sonra yeni diziyle dönüyor! 9

Dönem dizisinin ardından yeniden bir dram dizisi ile izleyici karşısına çıkacak olan Şeyma Korkmaz’ın, Bir Küçük Gün Işığı dizisinde Sude isimli bir karaktere hayat vereceği öğrenildi. Çekimlerine bir süre önce İtalya’da başlanan dizinin senaryosunu Özgür Evren Heptürk yazarken, yönetmenliğini Emre Kabakuşak üstleniyor.

2011 yılında Hayata Beş Kala isimli dizi ile oyunculuğa başlayan Şeyma Korkmaz, Şehrin Melekleri, Öyle Ya Da Böyle isimli yapımlarda da rol aldı ancak Beni Affet ile dikkatleri çekti. Kuruluş Osman ile kariyerinde sıçrama yaşayan oyuncu, 11 yıllık kariyerinde şimdi yeni bir yolculuğa çıkıyor Bir Küçük Gün Işığı dizisi ile…