Ana sayfa Sosyal Medya Çağlar Ertuğrul, Teşkilat’ın aksiyon sahneleri nedeniyle hala sıkıntı yaşıyor!

Çağlar Ertuğrul, Teşkilat’ın aksiyon sahneleri nedeniyle hala sıkıntı yaşıyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yıllar önce Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde oynadıktan sonra büyük dikkat çekti Çağlar Ertuğrul. Bu dizide birlikte rol aldığı Deniz Baysal Yurtçu ile yeniden Teşkilat dizisinde buluşmaları ise hayranlarının çok istediği bir gelişmeydi. Ancak Ertuğrul, 2 sezon boyunca rol aldığı yapımdan sezon sonunda ayrılmıştı.

Deniz Baysal Yurtçu ile partnerliği beğeni toplayan ve Teşkilat dizisindeki oyunculuğu ile de yine başarılı bir süreç izleyen Çağlar Ertuğrul’un, TRT’nin sevilen dizisinden ayrılması ile hayranlarını üzdü. Çağlar Ertuğrul, iki yıl süren dizide yoğun aksiyon sahnelerinde yer almış ve performansı ile bir kez daha izleyicinin beğenisini kazanmıştı.

48 bölüm boyunca rol aldığı diziden ayrılan oyuncu, şimdi dizinin çekimleri sırasında yaşadığı kazalar nedeniyle biraz zor günler geçiriyor. İzmirli olan oyuncu, Urla’daki ailesinin yanında dinleniyor, tatil yapıyor şu sıralar. Geçtiğimiz günlerde sevgilisi Kayla Manukyan ile kısa bir süreliğine geldiği İstanbul’da görüntülendi.

Çağlar Ertuğrul, Teşkilat'ın aksiyon sahneleri nedeniyle hala sıkıntı yaşıyor! 8

Bir arkadaşının düğünü için İstanbul’a geldiğini söyleyen oyuncunu, bir medikal mağazadan bazı ürünler aldığı öğrenildi. Çağlar Ertuğrul, Teşkilat dizisinin çekimleri sırasında yaşadığı sakatlıklarının sürdüğünü belirtti.

Oyuncunun aksiyon sahneleri sırasında vücudunun çeşitli yerlerinden ciddi olmasa da bazı sakatlıklar geçirdiği öğrenildi. Ertuğrul, durumunu şöyle özetledi: “Ayağımda sıkıntı var, omuzumda sıkıntı var. Birçok yerde, ama o kadar ciddi değil, geçti. Bir ara fizik tedavi gördüm ama şimdi daha iyiyim.”

Çağlar Ertuğrul, Teşkilat'ın aksiyon sahneleri nedeniyle hala sıkıntı yaşıyor! 9

Aksiyon dizisi çekmenin getirdiği bir takım olası durumlar yaşamakta oyuncu. Her ne kadar diziden ayrılmış olsa da zorlu sahneler sonrası ortaya çıkan sorunlarla hala mücadele etmekte Çağlar Ertuğrul.

Bu arada sezon finaline de değinen oyuncu, “Çok güzel final yazdı senaristler, yapımcılar. O finalin üzerine de artık geri dönüş olmaz herhalde” diyerek dönme ihtimalinin de olmadığının altını çiziyor…

Zaten dizinin yapımcısı TİMS&B şirketinden yapılan açıklamada da Çağlar Ertuğrul’un oynadığı Serdar karakterinin artık hikayede olmayacağı net bir şekilde belirtilmişti.