Ana sayfa Sinema Hazar Ergüçlü ve Erkan Kolçak Köstendil’i bir araya getiren Gönül içleri ısıtacak!

Hazar Ergüçlü ve Erkan Kolçak Köstendil’i bir araya getiren Gönül içleri ısıtacak!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Netflix’te çok yakında yeni bir Türk filmi yayınlanacak. Başrollerinde Hazar Ergüçlü ve Erkan Kolçak Köstendil’in yer aldığı Gönül isimli filmden ilk tanıtım geldi. Tanıtım, izleyicileri çok eğlenceli ve pozitif bir hikayenin beklediğini gösteriyor.

Hazar Ergüçlü ve Erkan Kolçak Köstendil’i bir araya getiren Gönül isimli film 10 Ağustos’ta Netflix’te yayınlanacak. Film sıra dışı hikayesiyle dikkat çekiyor. Filmden gelen ikinci tanıtım izleyicileri şimdiden hikayenin içine aldı bile.

BKM Filmden Necati Akpınar ve Faruk Özterten’in yapımcılığında çekilen Gönül isimli filmde hikaye bir köyde geçiyor. Bu köyde insanlar müzik yoluyla birbirleriyle iletişim kuruyorlar. Bu ilginç hikayenin detaylarıyla ilgili çok fazla bilgi yok.

Masalsı bir hikayeye sahip Gönül filminde bir yasak aşk anlatılıyor. Erkan Kolçak Köstendil’in canlandırdığı Piroz karakteri evlenmek üzere olan bir kıza aşık oluyor. Kız da ona gönlünü kaptırıyor. Birbirine aşık olan çift düğünden önce birlikte olunca işler bambaşka bir şekilde gelişiyor.

Gönül filmi bildiğimiz hikayelerden çok farklı. Bugüne kadar izlediğimiz film ve dizilerde kanlı olaylara neden olan “namus” kavramı Gönül filminde çok daha pozitif yönüyle işleniyor. Sevimli karakterler ve içten hikayesiyle Gönül filmi ikinci tanıtımıyla gönülleri kazanmış durumda.

Gönül’de, Erkan Kolçak Köstendil ve Hazar Ergüçlü ile birlikte Bülent Emin Yarar, Ali Seçkiner, Selim Bayraktar, Şevval Sam, Asiye Dinçsoy, Nazmi Kırık, Ferit Kaya, Güneş Nefes Özdemir, Haydar Köyel ve Yıldırım Şimşek de rol almakta. Filmin yönetmenliğinin yanı sıra hikayeyi de yazan ve senaristliğini yapan Soner Caner’in imzasını taşıyan Gönül filmi, geçtiğimiz yaz Antalya’da çekilmişti.