Ana sayfa Dizi İzle Beni Bırakma 116. bölümün tamamını izleyin!

Beni Bırakma 116. bölümün tamamını izleyin!

tarafından ker_def

Beni Bırakma atv’nin günlük dizisidir. Sen Benim Alın Yazımsın… Hafta içi her gün atv’de izleyicilerle buluşmaya devam ediyor.

Bırakma Beni dizisinin 116. bölümü 24 eylül Pazartesi günü izleyicilerle buluştu. Videodan 116. bölümün tamamını izleyebilirsiniz.

Oyuncular; Sude Doğar, Emrah Akduman, Esengül Aypek, Özlem Önemli, Berkay Veli, Çağla Çukurova, Keiko Belir Yarar, Kaan Yalçın, Özlem Boyacı, Mithat Erdemli, Şebnem Gürsoy, Tuğçe Özbey, Gonca yakut

Beni Bırakma Genel Hikayesi:

Sayar ailesi, Ankara’nın en köklü ailelerinden biridir. Baba Cengiz, genç yaşından beri çalışarak işlerini geliştirmiş, oğullarını büyütmüştür. Geleneksel bir baba olan Cengiz için aile her şeydir. Aralarında ne yaşanırsa yaşansın, akşam olunca aynı sofraya oturulur. Ailenin büyük oğlu Tarık, tıpkı babası gibi bir delikanlıdır ve işleri şimdiden devralmış durumdadır. Ortaklarının kızı Meltem ile yıllardır birlikte çalışırlar ve herkes onların evlenmelerini beklemektedir. Tarık’ın hayatı ise Hukuk öğrencisi Sıla’yı tanımasıyla kökünden sarsılır. Önceleri bu kimsesiz kıza yardım etmeye çalışan Tarık, sonraları ona aşık olur. Bu aşk için Tarık ilk defa babasına isyan eder. Ailenin küçük ve uçarı oğlu Emre ise tıp doktorudur. Onun hayatı da Zeynep’e aşık olması ile yepyeni bir yola girer. Bu aşk ile pandoranın kutusu açılır. Anne Arzu’nun yıllardır sakladığı sırlar, Zeynep yüzünden açığa çıkmak üzeredir. Arzu şiddetle bu aşka karşı çıkar, Emre ise annesine karşı çıkarken aileyi sürüklediği kaosun farkında bile değildir. Cengiz öğrendiği gerçeklerle sarsılır. Günün sonunda herkes gene aynı masaya oturabilecek midir? Karakterlerimizin hepsi, aşkla, doğrulukla ve gururlarıyla sınanacaklar. Bu sınavdan ise ancak dürüst olanlar alnının akıyla çıkabilecek: Hem kendine, hem hayata karşı dürüst olanlar.

“Beni Bırakma”nın başrollerini Esengül Aypek, Emrah Akduman, Sude Doğar, Özlem Önemli, Berkay Veli ve Çağla Çukurova’nın paylaşıyor. Çekimleri Ankara’da gerçekleşen dizinin yapımcılığını ise Nilgün Sağyaşar, Ayşe Medran imzasıyla Focus Film üstleniyor.

Beni Bırakma Oyuncu Kadrosu

Emrah Akduman Tarık
Sayar ailesinin başarılı ve işkolik veliahtı. Son derece kuralcı ve iş merkezli bir karakterken Sıla ile tanışması kendisini sorgulamasına neden olacaktır. Uzun süre kendisine itiraf edemese de en sonunda Sıla’yı sevdiğini kabul edecek, bu aşk ise ailedeki bütün dengeleri alt üst edecektir.

Sude Doğar Sıla
Anadolu’dan büyük şehre gelmenin çelişkilerini yaşayan, son derece saf ve temiz kalpli Hukuk öğrencisidir. Hayata sıcak ve iyimser bakışıyla Tarık’ı derinden etkiler. Hep başkalarının iyiliğini isteyen Sıla, Sayar ailesini düşündüğü için aşkından vazgeçecektir. Ama aşk yakasını bırakmayacaktır.

Berkay Veli Emre
Ailenin küçük oğlu Emre. Hayat dolu, neşeli aynı zamanda başarılı bir cerrahtır. Annesinin göz bebeği. Tıp öğrencisi Zeynep’e duyduğu aşk sonrasında Emre olgunlaşacak ve ilk defa ailesine isyan bayrağını açacaktır. Bu aşk geçmişin sırlarını da bir bir su yüzüne çıkaracaktır.

Sıla Özlem Önemli Zeynep
Güçlü, atak, hep kendi işini tek başına başarmış, özgüven sahibi bir Tıp öğrencisi. Annesine çok bağlı ve dürüstlük onun için her şeyden önemlidir. Emre ile ilişkisine başlarken aldığı bir hatalı karar uzun süre yakasını bırakmayacak ve aşklarının yeniden sınanmasına neden olacaktır.

Esengül Aypek Meltem
Şık, bakımlı, zengin ve başarılı bir iş kadını. Tarık’ın nişanlısı. Küçük yaşlarından beri para ve başarı onun için hep önemli olmuş. Bu yüzden de yoluna çıkan insanları ezmekte bir mahsur görmüyor. Tek zaafı Tarık’a duyduğu aşk. Bu aşkı kaybederse tehlikeli biri olabilir.

Çağla Çukurova Cansu
Esin’in üniversitede okuyan kızı. Esin, Cansu’yu Emre ile evlendirerek hırslarına kavuşmak peşinde. Kızını kullanmaktan çekinmiyor. Cansu, annesinin yönlendirmesiyle kötülükler yapsa da bir noktada ona isyan edecek.