Ana sayfa Sosyal Medya Beni sevdiklerimle sınama hayat! Eda Ece’ye bir haller oldu!

Beni sevdiklerimle sınama hayat! Eda Ece’ye bir haller oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ece Ece kendisini 25 yıl fazladan yaşamış gibi hissediyor!Yasak Elma dizisinde Yıldız karakterine hayat veren ünlü oyuncu Eda Ece, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla takipçilerine farklı bir yöne doğru ilerlediğini gösteriyor.

Okuyan, farkındalığını artırma çabası içinde olan Eda Ece, hayatta yaşananlar ile ilglii “Düşününce aklım almıyor” diyerek de kafasının karmaşık olduğuna vurgu yapıyor.

“Beni sevdiklerimle sınama. Artık bir süre dur. Tek talebim bu. Gerisini halledeceğim” diye konuşan Eda Ece, kafasını yastığa boş koyabilen insanları da kıskandığını belirtti.

Ünlü oyuncunun bu sözlerinden etkilendiğini belirten hayranları, bu tür konulara kafa yormasından memnun olduklarını, yazılarını zevkle okuduklarını belirten yorumlarda bulundu.

Eda Ece’ye yazan 57 yaşında olduğunu belirten bir takipçisi ise “Eda hanım daha durun yolun başındasınız” diyerek de uyarıda bulunmakta.

İşte Eda Ece’nin paylaşımı:

Hayat yolculuğumda iyisiyle kötüsüyle hiçbir şeyi geri almazdım diyen Maya Angelou kadar yaşadığınız her şeye sahip çıkabilir misiniz? Tüm yanlışlarınız da dahil iyi kötü her tecrübeyi kabul edip hazine sayar mısınız? En can acıtan anınızı bile hatırlayıp bunun da olması gerekiyormuş diyebilir misiniz?

Ben beni nasıl büyüttüğünü bilmeme rağmen bu yolculuğun daha da başlarının üstelik, elimde değil yorgun hissediyorum.10 yıl geri sarmak ister miydim.. 29 oldum çok değil ama 25 yıl fazladan yaşlanmış gibi yorgunum.Farkındalığım arttı, bilgeleştim, ama ne varsa harap bi kalpte var durumunun acısı, katlanarak arttı. Yine de Maya’nın sözü üstüne düşünüyorum. Böyle bakmaya yönelmek istiyorum.

Neler oluyor bu acaip hayatta, düşününce aklım almıyor ne hızlı geçti, neler geçti. Oynayayım yazayım diye yapıyor hayat biliyorum, konum bi yere bağlanacak elbet. Beni sevdiklerimle sınama. Artık bir süre dur. Tek talebim bu. Gerisini ben halledeceğim.

Sabit fikirli, tek bakış açılı, taraftar, algısı kapalı, kurşun geçirmez, vurdumduymaz, başını yastığa boş koyabilen insanları kıskanıyorum. Onların hayatla ilgili siyah beyaz kadar net, bilmiş fikirleri var. Ama Hayat gri. Gıpgri. Benden uyanmış olmayın. #goodnite not: maya ne diyosa da doğrudur, öyle bir düşünür kadın.

Beni sevdiklerimle sınama hayat! Eda Ece'ye bir haller oldu! 7