Ana sayfa Sosyal Medya Sıla Türkoğlu, Su Burcu Yazgı Coşkun’u tahtından etmekle kalmadı, attığı fark ile sosyal medyayı salladı!

Sıla Türkoğlu, Su Burcu Yazgı Coşkun’u tahtından etmekle kalmadı, attığı fark ile sosyal medyayı salladı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Ünlü isimlerin ekranda yer aldıkları dizilerle birlikte popülerlikleri de artıyor. Son dönemde daha deneyimli ve daha çok projede yer almış pek çok ünlü ismin popülerlik tahtına genç kuşak oyuncular oturmakta. Özellikle Kardeşlerim dizisinin 17 yaşındaki oyuncusu Su Burcu Yazgı Coşkun, kadın oyuncular kategorilerinde popülerliği kimseye bırakmıyordu.

Aylardır süren bir zirve rüzgarı, artık yerini başka bir isme bıraktı! Bir süredir Kızılcık Şerbeti isimli diziyle ekranlara gelmeye başlayan Sıla Türkoğlu, sosyal medyada haftalık olarak yapılan ‘en popüler kadın oyuncular’ listesine hızla giriş yaptı. Bir süre ikinci sırada Su Burcu Yazgı Coşkun’u zorlayan Sıla Türkoğlu, bir kaç haftadır gelen ileti sayılarına göre çok daha fazla gündemde kalmayı başardı!

Sıla Türkoğlu, Su Burcu Yazgı Coşkun'u tahtından etmekle kalmadı, attığı fark ile sosyal medyayı salladı! 8

Türkoğlu, hızla giriş yaptığı Adba.tv’nin haftalık tablosunda ayrıca Su Burcu Yazgı Coşkun’un kimseye kaptırmadığı zirveyi de almayı başardı kısa süre içinde! Gelen ileti sayılarına göre oluşturulan popülerlik tablosunda 15-21 Kasım haftasının sonucunu aşağıda görebilirsiniz. Sıla Türkoğlu’nun ilk sırada olmasının yanı sıra, en yakın rakibinin artık Su Burcu Yazgı Coşkun değil, Özge Yağız olduğu görülüyor…

Sıla Türkoğlu, Su Burcu Yazgı Coşkun'u tahtından etmekle kalmadı, attığı fark ile sosyal medyayı salladı! 9

Ayrıca Sıla Türkoğlu’nun Özge Yağız ve 3. sıraya düşen Su Burcu Yazgı Coşkun’a attığı fark da dikkatlerden kaçmıyor! Emanet ve Yemin isimli günlük dizileriyle pek çok ülkede de dikkatleri çeken ve özellikle Latin Amerika’da merakla takip edilen Sıla Türkoğlu, sosyal medyada çok konuşulan bir isim. Yerli hayranları ile birlikte yabancı hayranları da oyuncuya adeta yorum yağdırıyorlar.

Bu durum da Sıla Türkoğlu’nu giderek daha popüler hale getiriyor sosyal medyada. Son haftada 97 bin 700 ileti ile ilk sırada yer almayı başaran Sıla Türkoğlu, 28 bin 400 ileti ile 2. sırada olan Özge Yağız’ın yanı sıra 25 bin 300 ileti ile 3. sıraya düşen Su Burcu Yazgı Coşkun’a da ciddi bir fark atmayı başardı!

Ekranın en çok konuşulan, reytingi en yüksek dizilerinin başında gelen Yalı Çapkını’nın başrolü Afra Saraçoğlu’nun sosyal medyada bu isimler kadar çok yer almadığı da bir başka ayrıntı. Ancak Saraçoğlu da bir kaç haftadır ilk 10 tablosundaki yerini korumakta… Bakalım önümüzdeki haftalarda Sıla Türkoğlu, arayı giderek açtığı rakiplerine fark atmaya devam edebilecek mi? İzleyip göreceğiz…