Ana sayfa Dizi Fragmanları Benim Adım Melek 11. bölüm fragmanı izle; Off be Seyit Ali, Melek’i ne hale soktun!

Benim Adım Melek 11. bölüm fragmanı izle; Off be Seyit Ali, Melek’i ne hale soktun!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında Çarşamba akşamlarının sevilen dizilerinden Benim Adım Melek,Gaziantep’te çekilen son dönemin sevilen dram projelerinden… Dizinin başrollerini; Nehir Erdoğan, Kutsi, Rabia Soytürk, Ulvi Kahyaoğlu, Şerif Sezer, Mustafa Mert Koç canlandırmakta.

Benim Adım Melek’in 11. bölümünden ilk görüntüler yayınlandı. Fragmanda, “Daha fena şeyler olacak” sözü yeni bölümün de heyecanlı olacağına işaret ediyor. Dedesine hesap soran torunlar izleyicilerin yağlarını eritecek. Melek ise bir anda kendinden geçiyor. Kanser tedavisi gören Melek’e ne oldu? Seyit Ali’nin Melek’e çok ağır sözleri ver. “O ciğerime soktuğun hançerden öleceğimi bilsem, seni affetmeyeceğim Melek” diyerek son noktayı koydu.

Acaba Seyit Ali, Melek’in öleceğini bilse onu affeder mi? İzleyicilerin akıllarında bu soru takılı kaldı.

Benim Adım Melek 11. bölüm fragmanı

İzleyiciler ise Seyit Ali’nin kızı konusunda yumuşadıktan sonra 11.yeni bölümdeki bu sert sahneden rahatsız olduklarını belirten yorumlarda bulundular.

Melek rahatsızlanınca Cumali’nin de korktuğuna dikkat çeken dizi hayranları, “Onun da içindeki nefret bir gitse” diye yazdılar.