Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir ile adı çıkan Oğuzhan Koç’tan yeni mesaj var!

Demet Özdemir ile adı çıkan Oğuzhan Koç’tan yeni mesaj var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü şarkıcı ve oyuncu Oğuzhan Koç, geçtiğimiz ay uzun süredir birliktelik yaşadığı Yağmur Tanrısevsin’den ayrılmıştı. İki ünlü ismin ayrılık sebebinin de Tanrısevsin’in evlenme isteğine Oğuzhan Koç’un olumlu yanıt vermemesi olarak iddia edilmişti. Aradan geçen kısa zaman sonrasında Oğuzhan Koç hakkında ortaya atılan aşk iddiası magazin basınına bomba gibi düştü.

Doğduğun Ev Kaderindir isimli yeni dizisi ile hayranları ile buluşmaya hazırlanan Demet Özdemir,sürpriz bir şekilde Oğuzhan Koç ile birlikte görüntülendi. İlginç olan ise ikilinin ayrı araçlar ile mekandan ayrılmasından bir süre sonra, Özdemir’in bindiği taksiden inerek Koç’un aracına binip yola devam etmesiydi.

Demet Özdemir, iyi bir arkadaş olduklarını ve kendisini de eve bıraktığını belirterek aşk iddiasını yalanladı. Oğuzhan Koç ise bu süreçte bir açıklama yapmadı.

Koç, instagram hesabından yaptığı paylaşım ise “İşimde gücümdeyim” mesajını verdi. Takipçileri ise “Seni seviyoruz, her zaman arkandayız” mesajı yolladı.

????

Demet Özdemir ile adı çıkan Oğuzhan Koç'tan yeni mesaj var! 7