Ana sayfa Dizi Fragmanları Benim Adım Melek 12. bölüm fragmanı; Alpay feci dayak yiyor!

Benim Adım Melek 12. bölüm fragmanı; Alpay feci dayak yiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Benim Adım Melek dizisi TRT1 ekranında izleyicilerle buluşuyor. Dizinin başrollerini; Nehir Erdoğan, Kutsi, Rabia Soytürk, Ulvi Kahyaoğlu, Şerif Sezer, Mustafa Mert Koç canlandırmakta. TRT1’in en sevilen dizilerinden olan Benim Adım Melek, Gaziantep’te çekiliyor. Ağır bir dram hikayesi olması reytinglerinin de iyi olmasını beraberinde getirmekte.

Benim Adım Melek’in 11 Aralık Çarşamba akşamı 12. yeni bölümü yayınlanacak. Dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağı ile ilgili detaylar ortaya çıkmaya başladı. 12.bölüm fragmanı yayınlandı. Haberimizde fragmanı ve detaylarını bulabileceksiniz.

12.bölüm fragmanında Alpay feci bir dayak yiyor. İzleyiciler bu sahnelerden bir hayli memnun. Alpay’ı sevmeyen dizinin takipçileri bu dayak sahnesinden sonra neler yaşanacağını da merak ediyor.

Alpay için, “Kötü bir babasın, kötü bir kocaydın ve kötü bir insansın” diye yazan dizi takipçileri, arkadaşı ile birlikte Alpay’ın çok can sıkacak sahnelerinin geleceğini de belirtiyor.

Bazı dizi takipçileri ise mafya vari, vurdulu kırdılı sahneler görmek istemediklerini belirterek eleştiride bulunuyor!