Ana sayfa Dizi Haberleri Benim Adım Melek bağımlılık yaptı, alacağın olsun TRT!

Benim Adım Melek bağımlılık yaptı, alacağın olsun TRT!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Benim Adım Melek dizisinin bağımlısı olduk! TRT1’in sevilen dizisi Benim Adım Melek, ağır dram hikayesi olması ile izleyicilerin beğenisini kazanan yapımlar arasına kendini yazdırdı. Zaten Anadolu’da geçen, töre hikayesinin içinde yer aldığı ve ağır da dram hikayesi olunca reytingi elde etmenin de yolu bulunmuş oluyor. Benim Adım Melek de izleyicileri ekran başında gözyaşı döktüren yapımlar arasında…

Dizinin başrollerini; Nehir Erdoğan, Kutsi, Rabia Soytürk, Ulvi Kahyaoğlu, Şerif Sezer, Mustafa Mert Koç canlandırmakta. Başarılı bir yapım olmasının yanı sıra Gaziantep’te çekilen ve ekranda iz bırakan birçok yapımın takipçisi olacağını da görüyoruz. Diziyi sahiplenen izleyiciler özellikle Alpay karakteri üzerinden mafya vari olaylar olmasından endişeli… Alpay ile yeni arkadaşının Melek ve ailesine zarar vermesinden korkuluyor.

Alpay’ın yeni arkadaşını aslında Bir Zamanlar Çukurova dizisinden hatırlayacaksınız. Cengaver karakterine hayat veren Kadim Yaşar, Benim Adım Melek dizisine katıldı.

Benim Adım Melek bağımlılık yaptı, alacağın olsun TRT! 7

“Alpay yer yarılsın sen de içine gir” diye sosyal medyada mesaj yazan izleyiciler, farklı yorumları ile de dizinin sosyal medya ortamında daha çok gündem olmasını sağlıyor. Peki neler konuşuluyor?

İşte madde madde Benim Adım Melek dizisi hayranlarının üzerinde durdukları konular…

1- Gıcık Alpay karakteri sevilmiyor. Yeni arkadaşı ile birlikte Alpay’ın dizide mafya vari vurdulu kırdılı sahnelerinin olmaması isteniyor.

2- Meryem karakteri sevilmedi, izleyici zorla güzellik olmayacağını yazan dizi hayranları, “Adam evlenmek istemediğini açık açık söylemiş. Daha neyi zorluyorsun?” diye soruyor.

3- Küçük Seyit Ali ile Büyük Seyit Ali’nin konuşmalarının yüreklere dokunduğunu yorumlardan görebilirsiniz.

4- Mahmut’a engerek Kadriye’yi boşaması tavsiyesi var. Mahmut’un Kadriye’ye ağzının payını vermesi de izleyicileri memnun etti.

5- Başak’ın kızı Zehra’ya gıcık olanlar var.

6- Ömer ve Defne’nin aşk sahnelerinin artması isteği var.

7- Melek’e de Halil gibi birisini bırakıp nasıl Alpay’a kaçtığı sorusu soruluyor.