Ana sayfa Dizi Haberleri Benim Adım Melek dizisi, muallakta kalan Savaşçı dizisini hatırlattı!

Benim Adım Melek dizisi, muallakta kalan Savaşçı dizisini hatırlattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanan Benim Adım Melek dizisi, ikinci sezonuyla yolculuğunu sürdürüyor. Nehir Erdoğan ve Kutsi’nin başrollerinde yer aldığı dizinin 41 bölümü geride kaldı. Yeni bölüm 2 Aralık Çarşamba akşamı yayınlanacak ve çok önemli sahneler dizinin hayranlarını farklı duygulara taşıyacak.

Dizide, Kenan ve Alpay’ın kötü adam olarak işlerini çok iyi yaptıkları bir dönem yaşanıyor. İşte bu kötü adamların yaptıkları da Halil ve Melek’in hayatlarına büyük bela getiriyor. Tarihi eser kaçakçılığı ile suçlanan iki aşık, bir intikam oyununun ortasında kaldı. Kenan, yakalarına fena yapıştı ve kanunu da yanıltarak hesap sorma niyetinde.

Benim Adım Melek dizisinde bir yanda Halil ve Melek’in hapse düşmesinin telaşı dikkat çekerken, diğer yanda da Ömer karakterine hayat veren Mustafa Mert Koç’un yer aldığı sahneler çok konuşulacak. Askere giden Ömer, bir operasyon sırasında yaralanıyor. Ömer, arkadaşları tarafından taşınırken fragmana yansıyan görüntüler Savaşçı dizisini hatırlattı.

Fox TV ekranında Pazar günleri 4 sezon yayınlanan Savaşçı’nın yeni bölümlerinin çekilmemesi nedeniyle izleyici asker dizisine hasret kalmıştı. Ömer’in teröristlerle mücadelesi bir anlamda Savaşçı’yı da hatırlattı ve bu yapımı özleyenlerin yarasını yine kanattı. Savaşçı’nın yeni bir başrol oyuncusu ile yeni bölümlerinin de çekilmesinin beklendiğini hemen hatırlatalım.

Benim Adım Melek dizisinde 42. yeni bölümde önemli gelişmeler izleyeceksiniz. Dizinin hikayesi gayet iyi akıyor. İzleyiciler de gelişmelerden son derece memnun. Diziyle ilgili reytinglerin biraz düşük kalması dışında bir sıkıntı gözükmüyor.