Ana sayfa Sosyal Medya Özge Yağız o ünlülere on basar, siz anladınız! Sol Yanım dizisine bir haklı eleştiri!

Özge Yağız o ünlülere on basar, siz anladınız! Sol Yanım dizisine bir haklı eleştiri!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçtiğimiz Perşembe akşamı izleyicilerle Star TV ekranında buluşan Sol Yanım dizisi, düşük gelen reyting oranları nedeniyle pek de iyi bir başlangıç yapamadı. Ancak dizinin başrolünde yer alan ve kariyeri adına da çok zorlu bir karar veren Özge Yağız, beğenildi.

Tolga Mendi ve Özge Yağız ikilisinin uyumu ve enerjileri de daha ilk bölümden izleyiciler tarafından olumlu karşılandı. Dizinin hikayesini kimi izleyiciler Adını Feriha Koydum’a benzetmişti. Ancak Güllerin Savaşı’nın konseptine benzerlik gösterdiği düşüncesi de var.

Özge Yağız, Yemin dizisinde 2 sezon Reyhan karakteri ile büyük ilgi gördü. İsmini duyurdu, parladı ve diziden ayrılıp Star TV’nin iddialı işine başrol oldu. Oyuncu adına son derece önemli bir gelişmeydi bu. İlk sınavında da hayranlarından büyük övgü alan oyuncuya, bir başka övgü de Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu’ndan geldi.

Sol Yanım dizisindeki ilk bölüm performansında düzgün konuşması ve genel tavrı ile takdir toplayan oyuncu için Sina Koloğlu şöyle yazdı: Özge Yağız beğenildi. Özellikle düzgün konuşması (bu bizde bir ayrıcalık oluyor) ve hali tavrı. İsim vermeyeyim “Valla on basar” dedi ev ahalisi… Kimler olabileceğini siz anladınız tabii.”

Özge Yağız o ünlülere on basar, siz anladınız! Sol Yanım dizisine bir haklı eleştiri! 7

Özge Yağız’ın düzgün konuşması övülürken, Sina Koloğlu isim vermeden başka genç ünlülere de aslında gönderme yapmış oldu. Ancak polemik olmaması adına da isim vermedi. İzleyici zaten şu anda yayında olan farklı dizilerde rol alan ve sosyal medyada da çok güçlü hayran kitlesi bulunan ünlü isimlere yönelik bir gönderme olduğunu da anlamıştır.

Sol Yanım dizisine bir eleştiride bulunan Sina Koluğlu, neden bu ismin seçildiğini de sorguluyor. “Sol Yanım, solcu mu?” diye başlık atan Koloğlu, dizinin adı konusunda şu eleştiriyi yaptı:

“Dizinin adını duyan sol kesim vatandaşların aklına gelendir diye düşündüm. Alakası yok tabii ki. Zaten niye öyle bir isim koymuşlar?”

Güllerin Savaşı dizisinin senaryo iskeletinin Sol Yanım dizisine alındığını belirterek, “Zengin ve fakir ailelerin içine girip sonra onları bir araya getirmenin değişik yolları aranıyor” diye not düştü.