Ana sayfa Dizi Fragmanları Benim Adım Melek dizisinde fragman değişti akıllar fena karıştı!

Benim Adım Melek dizisinde fragman değişti akıllar fena karıştı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – TRT1 ekranlarında çarşamba akşamları izleyicilerle buluşan Benim Adım Melek dizisine, TRT’nin kurumsal kararı ile tüm diziler gibi 2 hafta ara verildi. Koronavirüs nedeniyle alınan bu karardan ise izleyiciler etkilenmeyecek. zira TRT’de tüm dizileri için 2 hafta ekrana getirebileceği stok bölümler bulunuyor.

Benim Adım Melek dizisinin Gaziantep’teki seti de alınan karar sonrası ara verdi. Dizinin 26. bölümü ise 25 Mayıs Çarşamba akşamı ekrandaki yerini alacak. 26. bölüm fragmanında Defne ile buluşan Adnan’ın öldüğüne yönelik bir kanaat oluştu. Bu kanaatin oluşmasında en önemli etken Alpay ile Kenan’ın mezarlıktaki konuşmasıydı. Fragmanda Alpay Defne ile Adnan’ın olmadığını, Defne ile Ömer’in de olmayacağını söyleyerek Kenan’a söz veriyordu.

Benim Adım Melek dizisinde fragman değişti akıllar fena karıştı! 7

Ancak 19 Mart tarihinde yayınlanan bu fragman tüm mecralardan kaldırıldı. 20 Mart Cuma günü ise yeni bir fragman eklendi. Bu fragmanda Kenan ve Alpay’ın mezarlıktaki sahnesi yoktu. İşte bu durum da dizinin hayranlarının kafasını fena halde karıştırdı.

Acaba İsmail Açıl’ın canlandırdığı Adnan karakteri konusunda farklı bir durum mu oluşacak, mezarlık sahnesi neden fragmandan kaldırıldı? İşte bu detaylar biraz kafa karıştırıcı.

Rabia Soytürk’ün canlandırdığı Defne dizinin ana karakterlerinden ve ölmesi de çok büyük bir yanlış olur. Bu ihtimal düşük.

Adnan ise aslında hikayede yerini ve görevini tamamlamış bir karakter. Bu noktada ölmesi hikayeye zarar vermeyecek, hatta ilerleyen bölümlerde bunun üzeriden farklı olaylar yaşanacaktır.

Benim Adım Melek izleyicileri sosyal medyada kimin öldüğünü net olarak bilememenin sıkıntısını yaşadı.

Parkta Defne’yi yanına çağıran Adnan, polisin tuzağını bilmiyordu. Babası Kenan telefon ederek bunun bir tuzak olduğunu söylediğinde de silahını Defne’ye doğrulttu İşte o anda bir silah sesi duyuldu. Sonra olay yerinde polisler, cesetin götürülüşü, kalabalığın izlemesi ayrıca olay yeri inceleme ekiplerinin delil toplaması gibi detaylar var. Ancak Adnan öldü mü, işte bu sorunun yanıtını 25 Mart Çarşamba günü öğrenebileceksiniz.