Ana sayfa Dizi Haberleri Benim Adım Melek dizisinde izleyici çok istedi, sonunda o da oldu!

Benim Adım Melek dizisinde izleyici çok istedi, sonunda o da oldu!

tarafından ker_def

TRT1 ekranında izleyicilerle Çarşamba akşamları buluşmakta olan Benim Adım Melek dizisinin 18 Kasım akşamı 40. yeni bölümünü izleyeceksiniz. Nehir Erdoğan ve Kutsi’nin başrolünde yer aldığı dizide son haftalarda Seyit Ali karakteri ile Mehmet Çevik’in başarılı performansı izleyicileri fazlasıyla etkiliyor. Melek ile babası Seyit Ali’nin yıllar sonra dertleşmesi ve bir anlamda yüzleşmesi 40.bölümün önemli sahnelerinden birisi olacak.

Dizinin hayranları da haftalardır bu yüzleşmenin gelmesini istiyor ve sosyal medyada nasıl bir sahne olacağına yönelik kendi yorumlarını paylaşıyordu. Antep’e geldiği ilk andan beri babasının kendisini affetmesini isteyen Melek’in bu arzusu gerçek olacak mı?

TRT 1 ekranlarında yayınlanan, etkileyici hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla izleyicilere duygu dolu anlar yaşatan, “Benim Adım Melek” kırkıncı bölümüyle ekranlara geliyor. 18 Kasım Çarşamba akşamı saat 20.00’de yeni bölümüyle ekranlara gelecek olan “Benim Adım Melek” te bu hafta neler olacak? İşte dizinin 40. bölümünde yaşanacaklarla ilgili tüm detaylar:

Benim Adım Melek dizisinde izleyici çok istedi, sonunda o da oldu! 9

Melek oğluna sarılamamanın acısını yüreğinde taşırken Seyit Ali ona destek olur. Halil ve Mirza dolandırıldıklarını anlayıp adamın peşine düşerler, Kenan’la konuşan adamın foyası ortaya çıkacak mıdır? Haliller dolandırıcıyı polise götürmeyi başarabilecekler midir? Mithat, Seyran’ın kredi çekmiş olmasına nasıl tepki verecektir?

Benim Adım Melek dizisinde izleyici çok istedi, sonunda o da oldu! 10

Seyran bu krediyi bir çözüm yolu olarak düşünürken Mithat durumu nasıl yorumlar? İkilinin gergin anları Gülce’ye nasıl yansıyacaktır?

Alpay Kerem ve Aslı’nın arkadaşlığını öğrenince küplere biner ve Aslı’ya Kerem’le görüşmemesini söyler. Alpay’ın şerhini Aslı kabul edecek midir? Ömer sahra hastanesinde göreve başlar. Genç doktoru orada neler beklemektedir?

Mahmut Mithat’ın borcunu ödemek için Kadriye’den para isterken Seyit Ali bunu duyar. Oğlunun senet imzaladığını öğrenen Seyit Ali ne yapacaktır?

Şirhanlar ve Karadağlar birlikte yemek yemeği planlarken hayat onlara başka sürprizler hazırlamıştır.

Benim Adım Melek dizisinde izleyici çok istedi, sonunda o da oldu! 11

Benim Adım Melek her Çarşamba günü yeni bölümleri ile saat 20.00’de TRT1’de.