Ana sayfa Dizi Fragmanları Benim Adım Melek dizisinde karar günü geldi çattı!

Benim Adım Melek dizisinde karar günü geldi çattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çarşamba akşamlarının sevilen dizisi Benim Adım Melek, TRT1 ekranında kemik izleyici kitlesinin desteği ile 4’lü reyting oranlarını tuturarak yoluna devam ediyor. İkinci sezonunda hikayesini geliştiren, sırların ortaya çıkması ile artık yeni bir yola sapan dizide farklı gelişmeler de yaşanıyor.

Nehir Erdoğan ve Kutsi’nin başrollerinde yer aldığı dizinin 41 bölümü geride kaldı. 2 Aralık Çarşamba akşamı 42. yeni bölümü izleyeceksiniz ve büyük oyun sonrasında tüm ailenin nasıl büyük sorunlarla boğuştuğuna şahit olacaksınız. Kenan ve Alpay’ın intikam hırsı ile yanıp tutuştuğu dizide, tarihi eser kaçakçılığı gibi çok ağır bir suçlama ile karşı karşıya kalan Melek ve Halil, aileleri ile birlikte çok zor bir durumun içinde bulunuyor.

Melek ve Halil’in de yer aldığı aile üyelerinin polis sorgusundan görüntüler dizinin 42. bölüm fragmanına yansıdı. Büyük kumpas açığa çıkacak mı? Melek ve Halil hapse mi düşecek? Hakimin kararı herkesi meraklandırdı. Fragmanda karar günü duruşma salonundaki görüntüler izleyicileri daha da heyecanlandırdı.

Benim Adım Melek dizisinin 42. yeni bölümü gümbür gümbür geliyor. Kenan ve Alpay karakterlerine izleyicilerin nefreti de artarak sürüyor. Her ikisinin de yaptıklarının cezasını çekmesini bekleyen dizi hayranları, kötülerin kazanmamasını, iyilerin mutlaka galip geleceğinin mesajının verilmesini bekliyor.

İşte 2 Aralık Çarşamba günü yayınlanacak Benim Adım Melek dizisinin 42. yeni bölümünden ilk fragman: