Ana sayfa Sosyal Medya Doğduğun Ev Kaderindir bu sıradan bir sahne değil! Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol dünyaya nasıl güzel bir mesaj verdi, tebrikler!

Doğduğun Ev Kaderindir bu sıradan bir sahne değil! Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol dünyaya nasıl güzel bir mesaj verdi, tebrikler!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / ÖZEL ANALİZ – Türkiye’nin en büyük hazinesi kuşkusuz Anadolu kültürü ve Anadolu’nun bugüne kadar insanları birleştiren unsurları… Bunlardan birisi de müziklerimiz… Ege yöresine ait olan ve izleyicinin içini ısıtan Zeybek havası ile Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde güçlü bir şov vardı.

Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol, dizinin başrolünde bulunuyor ve güçlü performansları ile de büyük destek buluyor. İyi bir uyum yakalayan, Zeynep ve Mehdi karakterlerini başarıyla canlandıran, setteki enerjileri de bir hayli yüksek bir dizi çifti izliyoruz.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin bir süredir yükselen reytingleri dün yayınlanan 21. bölümde bir miktar düşüş sergilese de, dizi güçlü konumunu koruyor. tv8’de yayınlanan dizinin yeni bölümünde ise büyük bir mesaj vardı…

Dizi, sadece ülkemizde değil dünyanın dört bir yanındaki dizi hayranları tarafından yakından takip ediliyor. Artık eskisi gibi yabancı dizi hayranları yapımların kendi ülkelerinde yayınlanmasını beklemiyor. Sosyal medya üzerinden, özellikle de youtube’dan hem bölümleri hem de sahneleri izleyerek takip edebiliyor.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde de düğün sahnesinde Zeynep ve Mehdi’nin Zeybek oynaması çok güzel ve derin anlamı olan bir sahneydi… Türk kültürünün en önemli yanlarından birisine vurgu yapıldı. Anadolu ezgilerinin yurt dışındaki dizi hayranlarından ilgi gördüğünü de sosyal medyada yapılan yorumlardan anlayabilirsiniz.

Dizide kültürümüze yönelik verilen bu mesajlar aslında Türkiye’ye olan ilgiyi de artırıyor. Turizm konusunda da bu tür sahnelerin büyük desteği olduğu kesin.

Doğduğun Ev Kaderindir gibi çeşitli dizilerde de oyun havaları, türküler üzerinden birçok sahne çekiliyor. Bu tür sahneler yurt dışında sanıldığından daha çok etki yapıyor. Çünkü hem farklı hem de çok güzel.. Çünkü Anadolu kültürünün yansımalarından yabancı kültürdeki dizi hayranları fazlasıyla etkileniyor.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisi, zeybek havasını çok güzel bir şekilde yansıtarak önemli bir iş çıkardı. Dizi ekibini ve başrol oyuncularını tebrik etmemek olmaz…

İşte dizideki o sahne: