Ana sayfa Dizi Fragmanları Benim Adım Melek dizisinde keskin bir U dönüşüne hazır olun!

Benim Adım Melek dizisinde keskin bir U dönüşüne hazır olun!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çarşamba akşamları yayınlanan diziler arasında en çok izlenen 4. yapım konumuna düşen Benim Adım Melek dizisi,güçlü yapımlar üst üste başlaması ile izleyici kaybetmeye devam ediyor. Ancak dizinin hikayenin her geçen hafta daha da iyileştiği ve izleyicileri sardığı da bir gerçek.

TRT1 ekranında 24. bölümü 11 Mart akşamı yayınlanan dizide Melek’in acıları da bitmek bilmiyor. İzleyiciler son bölümü çok beğendi. Zevkle ekran başına geçtiklerini belirten Benim Adım Melek hayranları hem oyuncuları hem senaristleri hem de tüm set ekibini tebrik eden mesajlarıyla sosyal medyada dikkatleri çekti.

Benim Adım Melek dizisinde keskin bir U dönüşüne hazır olun! 7

Nehir Erdoğan ve Kutsi’yi başrolde buluşturan dizinin 25.yeni bölümü ise 18 Mart Çarşamba akşamı ekrana gelecek. Melek’in kanser olduğunu öğrenen Alpay, mahkemede Defne ve Kerem’in velayetinin anneleri Melek’te kalmasını istediğini söyleyerek herkesi şaşırttı. Melek ilk kez bu kadar mutluydu. Defne ve Kerem de bu duruma çok sevindiler.

Alpay ise “Çocuklarım beni hiç mi sevmedi” diyerek gözyaşı döktü. İlk kez duygu belirtisi veren Alpay karakterinin bu hali aslında izleyicilerin de yüreklerine dokundu. Alpay için bu durum bir U dönüşü olsa da doğruyu yaptı ve sergilediği duygusallık ile de ilerleyen bölümlerde farklı bir yol seçebileceğini gösterdi. Bir izleyici, “Alpay gözüme girdin, aferim efendi ol böyle. İlk defa düzgün bir şekilde davrandın” diyerek de bu durumu gözler önüne serdi.

Ömer’in iyileştiği fragmana yansıdı.Melek için kalsa dert, gitse dert yorumu yapılabilecek sahneler geliyor. İşte Benim Adım Melek 25.bölüm fragmanı:

Benim Adım Melek 24.bölüm özeti:

Artık herkesin acısı birdir. Tüm yürekler Ömer için dua etmektedir. Melek, Defne’ye mi, Ömer’e mi yoksa yaklaşmakta olan mahkemeye mi dertlensin bilememekteyken en yakınım dediğinin sözleri onu derin düşüncelere şevk eder.

Zümrüt, gönül sızısını dökercesine Defne’ye isyan eder. Melek, evladını kanatlarının altına alırken Defne perişandır. Kenan, Adnan’ın izine ulaşabilmek için çabalar.