Ana sayfa Dizi Fragmanları Benim Adım Melek dizisinde kimse dersini almamış!

Benim Adım Melek dizisinde kimse dersini almamış!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarının sevilen dizilerinden Benim Adım Melek, 16 Eylül Çarşamba akşamı 31. yeni bölümü ile yayınlanacak. Nehir Erdoğan ve Kutsi’nin başrolünde yer aldığı dizinin yeni sezonu hareketli başlamıştı. Aşk ve intikamın öne çıktığı, dramın ağırlığının çöktüğü dizinin hikayesi de iyice derinleşiyor.

Halil ile Melek, 20 yılın ardından birbirlerine yeniden kavuşmak adına güçlü adımlar atarken, diğer tarafta ise Defne ile Ömer’in durumları düşündürüyor. Geçmiş tekrar mı edecek, Defne ve Ömer aynı Melek ve Halil gibi kötü bir kadere mi razı gelecek? Dizinin anlatımında insanların yaşanan acılardan ders almadığı sonucu da çıkıyor.

Halil her ne olursa olsun artık Melek’i bırakmayacağına söz veriyor. Defne ve Ömer ise aşkları ile tutuşurken, gözyaşları ile isyan ediyor…

Benim Adım Melek dizisinde kimse dersini almamış! 7

Bir dizi izleyicisinin şu yorumu da dikkat çekiyor: “Halil ve Melek, 20 yıl önce bunları yaşadılar diye, aynısını Ömer ve Defne yaşayacak diye bir şey yok.”

Mahmut karakterinin iyice tuhaflaştığı dikkatlerden kaçmazken, izleyicilerin senaristlere “Biraz da bizi mutlu eden” yorumları gönderdiğini de belirtelim.

Seyit Ali’nin Defne’yi affetmeyeceği sonucunu çıkartan izleyiciler, bu iki karakterin bir türlü güzel sahnesinin olmamasına da yanıyor.

Benim Adım Melek, 31. bölümü çok heyecanlı geliyor.İşte yeni bölümden yeni görüntüler: