Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 6. sezona bomba transferlerle başlıyor!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 6. sezona bomba transferlerle başlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında izleyicilerle buluşmakta olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 6.sezonu merak ve heyecan ile bekleniyor. Dizinin yeni sezon çekimlerinin bu hafta başlaması bekleniyor. Ekip bir araya geldi ve koronavirüs önlemleri çerçevesinde koronavirüs testi yapıldı.

Geçen sezon karantina döneminde Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz çekimleri alınan önlemler çerçevesinde devam etmişti. Ancak o zaman yapılan bu uygulama büyük tepki ile karşılanmıştı. Oktay Kaynarca, yaşanan bu eleştirilere yanıt vermiş ve polemik de yaşanmıştı. Ancak o günkü şartlar ile bugünkü şartlar arasında bir değişiklik olmadı, fakat önlemler alınarak diğer tüm dizi setleri çalışmalara başladı.

Oktay Kaynarca, geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada da bu duruma dikkat çekerek, yapılan eleştirilerin haksız olduğunu bir kez daha ifade etti. Dizinin yeni sezonunu heyecanla bekleyen hayranlar, çekimlerin bir iki gün içinde başlayacak olmasından memnun. 6. sezonda Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, yeni karakterlerle birlikte daha farklı bir şekilde yoluna devam edecek.

Pelin Akil, yeni kadın oyuncu olarak kadroda yerini aldı. Oyuncu, böylelikle uzun bir aradan sonra dizilere dönmüş oldu. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın bilgisine göre ekibe farklı isimler de katıldı.Buna göre Engin Benli, Ünal Silver, Hakan Atalay, Adnan Biricik ve Erol Babaoğlu da EDHO’nn 6. sezon kadrosunda yer alıyor.