Ana sayfa Dizi Analiz Teşkilat dizisi 105. bölümde Ömer ve Neslihan yeni bir yola sürüklendi

Teşkilat dizisi 105. bölümde Ömer ve Neslihan yeni bir yola sürüklendi

tarafından ker_def

Ekip düşmanı ele geçirdi… TRT 1 ekranlarında yayınlandığı günden bu yana izleyicilerin favorisi olan Teşkilat, dün akşam yine aksiyon ve heyecan dolu sahneleriyle ekranlara geldi.

Teşkilat’ın 107.Bölümde neler yaşandı? Katip’in, Sacide Hanım çıkmasıyla Ömer ve Neslihan büyük bir şaşkınlık yaşadı. Ömer ve Neslihan, Sacide’den Neslihan’ın gerçek babasının devletin kozmik bilgilerini bilen sayılı isimlerden biri olup hayatı boyunca vatanı için mücadele eden ‘Albay Nazım’ olduğunu öğrendi.

Sacide’nin anlattıkları gerçeklerle karşı karıya kalan Ömer ve Neslihan yeni bir yola sürüklendi. Ömer’e, Mete Başkan’ın yüzüğünü veren Sacide, Neslihan’a da Türk Birliği’nin sağlanması görevini verdi. Ömer’e de sonucu her ne olursa olsun Neslihan’ı koruması gerektiğini söyledi.

Gizemli Adam’ı ele geçiren Kambur, bombalı saldırısıyla örgütün silahlı kanadının başına geçmeyi başardı. Ekip, Kambur’u ele geçirerek düşmanın planlarını önlemek için var gücüyle çalışırken Ömer de Gizemli Adam’ın peşine düştü.

Gizemli Adam, Ömer’in planıyla Kambur’un elinden alınsa da çıkan çatışmada vuruldu. Kambur’u ele geçiren ekip, yoğun bir takip altında, vatan topraklarına dönmek için büyük bir mücadeleye girişti.

‘Teşkilat’, yeni bölümleriyle her pazar akşamı TRT 1’de.