Ana sayfa Dizi Fragmanları Benim Adım Melek dizisinde önce sinir etti sonra sempati topladı!

Benim Adım Melek dizisinde önce sinir etti sonra sempati topladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Benim Adım Melek dizisi 13. yeni bölümü ile 18 Aralık Çarşamba akşamı izleyicilerle TRT1 ekranında buluşuyor.Her hafta hikayenin dallanıp budaklanması ile izleyicileri daha da çok kendine bağlayan dizide Nehir Erdoğan, Kutsi, Rabia Soytürk, Ulvi Kahyaoğlu, Şerif Sezer, Saim Güveloğlu, Mustafa Mert Koç başrollerde bulunuyor.

Benim Adım Melek 13. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. İlk bölümlerde izleyicileri kızdıran Mithat, ablasının hastalığını öğrendikten sonra değişti.Hatta ablasını savundu ve şimdi de babasına hastalık gerçeğini açıklayacak mı merakla bekleniyor.

Benim Adım Melek dizisinde önce sinir etti sonra sempati topladı! 7

İzleyici gözünde de Saim Güveloğlu’nun canlandırdığı Mithat artık sevimsizlikten çıktı, sempatik görünmeye başlandı.

Yapımcılığını Üs Yapım – Süreyya Yaşar Önal’ın üstlendiği, yönetmenliğini Cem Akyoldaş’ın yaptığı, senaryosunu Nilüfer Özçelik ve Berfu Ergenekon’un kaleme aldığı “Benim Adım Melek”, on üçüncü bölümü ile ekranlara geliyor.

İşte 13.bölümden 2. fragman:

Peki, dizinin bu hafta yayınlanacak olan yeni bölümünde neler olacak?

Mithat Babasına Melek’ in hastalığını söyleyecek mi? Melek, ayrı eve taşınma konusundaki kararlılığını sürdürür. Halil, arkasından iş çeviren ailesine karşı önlemini alıp nişan oyununun önüne geçebilecek mi?

Hafız’ın yorgun yüreği herkesi endişelendirmiş, tüm sevenleri gelecek iyi haber için dua etmektedir. Kendisi ve çocukları için temiz bir sayfa açmaya çalışan Melek huzura kavuşabilecek mi?

Benim Adım Melek her çarşamba günü yeni bölümleri ile saat 20.00’de TRT1’de.