Ana sayfa Sosyal Medya Benim Adım Melek dizisinde Rabia Soytürk ve Mustafa Mert Koç güneş gibi parlıyor!

Benim Adım Melek dizisinde Rabia Soytürk ve Mustafa Mert Koç güneş gibi parlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında Çarşamba akşamları izleyicilerle buluşmakta olan Benim Adım Melek dizisinde Ömer ve Defne karakterleri son dönemde bir hayli öne çıktı… İki karaktere hayat veren Rabia Soytürk ve Mustafa Mert Koç’un hem performansları hem de enerjileri yerinde… İkilinin başarılı bir uyum yakalaması da dizi adına çok önemli bir gelişme.

Benim Adım Melek’in 9 Eylül’de yayınlanan 30. bölümünden Defne ve Ömer karakterlerinin aşklarını sergiledikleri görüntüler eşliğinde yayınlanan klip çok beğenildi. Sosyal medyada da yayılan bu görüntüler izleyicileri mutlu etti.

“Ömer ve Defne birbirine çok yakışıyor” diye mesaj bırakan dizinin hayranları, iltifat üstüne iltifat yaptı. Sırf bu iki karakter için diziyi izleyenler bile var. Dizinin çekimlerinin yapıldığı Gaziantep’in güzellikleri de bu klip ile bir kez daha ortaya döküldü.

Benim Adım Melek dizisinde enerjileri tutan Rabia Soytürk ve Mustafa Mert Koç, iyi bir çıkış yakaladı. Bu şekilde de devam ederler ise gelecek projelerde başrollerde yer almamaları için hiçbir neden yok.

Benim Adım Melek dizisinin 9 Eylül Çarşamba akşamı yayınlanan 30. bölümünde neler yaşandı?

Halil’in aşkını öğrenen Melek, yıllar önce gidişiyle yarattığı yıkımla yüzleşirken kendini bu aşkın neresinde bulacak? Cumali’nin inzivaya çekilmesi iki konakta nelere sebep olacak? Ömer ve Halil Cumali’yle konuşsalar da Cumali Antep’e dönmemekte kararlıdır, o artık her şeyden vazgeçmiştir.

Oğlunun acısını yüreğinde taşıyan Kenan, Adnan’a düzenlenen operasyonun arkasında Halil’in olduğunu öğrenince oklarını Halil’e yöneltmiştir, Alpay’la ettikleri intikam yemininde artık eyleme geçme vakti gelmiştir. Funda ise Alpay’ın kendisinden çok Kenan’la zaman geçirmesinden şikayetçidir. Mirza’nın Defne’yle konuşması Defne’ye nasıl bir kapı açacaktır?

Ömer aile büyükleri tarafından bir çıkmaza sokulduğunu düşünerek Defne ve kendisi için bir çözüm yolu arar. Cumali’nin rahmetli oğlu Hüseyin’in ölüm yıldönümü için handa verilen yemeğe gelen Karadağlar ve Şirhanlar hangi haberle şoke olacaktır?