Ana sayfa Dizi Haberleri Benim Adım Melek dizisine öyle bir yapıştı ki, kurtulmak mümkün değil!

Benim Adım Melek dizisine öyle bir yapıştı ki, kurtulmak mümkün değil!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında dram konusunda izleyicileri fazlasıyla tatmin eden bir dizi var. Çarşamba akşamları yayınlanan Benim Adım Melek’ten bahsediyoruz. Nehir Erdoğan ve Kutsi’nin başrollerinde yer aldığı dizinin ilk sezonu ağır bir dram hikayesi olarak geçmişti.

İkinci sezonda aşk ve umudu da içine katan senaryonun hızlı ilerlemesi ile dizinin kemik izleyicileri yapımdan kopmadı. Her hafta yeni bölümünü büyük merakla beklenen dizinin 42 bölümü geride kaldı. 9 Aralık Çarşamba akşamı ise 43. yeni bölümü izleyeceksiniz.

Mustafa Mert Koç’un canlandırdığı Ömer karakteri askere gitmişti. Bir operasyon sırasında da yaralanan Ömer’in hafızasını kaybetmesi ise dizide büyük şok oldu. Ömer ve Defne arasındaki aşkı bekleyen dizi hayranları bu gelişmeden sonra yine bir drama dönen sevdanın hikayesiyle karşılaşacak. Dizi hayranları, Ömer’in hafızasını kaybetmesi sonrasında Defne’yi ya da ailesini tanımaması durumunu saçma buluyor. Ayrıca Ömer’in bir başka kadınla birlikte olma ihtimalinden izleyiciler pek de hoşnut olmadı.

Ömer ve Defne karakterlerinin aşklarını güzel bir şekilde yaşamasını arzu eden dizinin takipçileri, ilerleyen bölümlerde buna uygun bir dönüşüm beklediklerini ifade ediliyorlar.

Senaristler ne düşünür bilinmez ama dizideki dram zaten fazlasıyla var. Bir de Ömer ve Defne konusunun Arap saçına döndürülmesi, sürüncemeye çekilmesi pek de izleyicileri mutlu etmeyecektir.

Dizinin senaristlerinin karakterleri mutlu etmeyecekleri, dramı en ağır şekilde işleyecekleri ve dizinin de ikinci sezonunun bu şekilde devam edeceğine yönelik işaretler artıyor. Dram diziye öyle bir yapıştı ki, mutluluk ve aşk bekleyenler için pek umut yok gibi.

İşte 9 Aralık Çarşamba akşamı yayınlanacak olan 43. bölümden ilk görüntüler: