Ana sayfa Dizi Haberleri Benim Adım Melek dizisine tepkiler arttı, tahammül sınırı aşıldı!

Benim Adım Melek dizisine tepkiler arttı, tahammül sınırı aşıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Benim Adım Melek dizisinin 21. yeni bölümü 19 Şubat Çarşamba akşamı izleyicilerle TRT1 ekranında buluşacak. Dizinin yeni bölümünde dikkat çeken gelişmeler izleyeceksiniz. Ancak dizi hayranlarının sosyal medyada yaptıkları yorumlara bakılır ise, tepkiler de artmaya başladı.

Nehir Erdoğan ve Kutsi’yi buluşturan, çekimlerine Gaziantep’te devam edilen dizi, reytingleri ile Çarşamba akşamlarının en başarılı 3. dizisi konumunda. Kuruluş Osman ve Doğduğun Ev Kaderindir’in ardından Benim Adım Melek iyi reytingleri ile göz dolduruyor.

Sosyal medyada yapıma yönelik eleştirilerin başında Nehir Erdoğan’ın canlandırdığı Melek karakterinin dinmeyen gözyaşları var. Melek’in hastalığının artık herkes tarafından öğrenilmesi gerekirdi. Ancak hala bu gerçekleşmedi. Sanki devlet sırrı gibi bir durum var ki, bu izleyicilere artık mantıksız geliyor. Melek’in hastalığını herkes öğrenir ise hikaye daha da gerçekçi şekilde devam edecektir.

Bir diğer rahatsızlık noktası Alpay karakterinin aşırı ağır sözleri ve hareketleri. Alpay’ın davranışlarının abartılı bulunması dikkat çekiyor. Rabia Soytürk’ün canlandırdığı Defne karakterinin yaptığı aptallıklar, saflıklar da izleyicileri bıktırmış durumda. Bu tür eleştirileri yapanlar artık diziyi izlemeyi bıraktıklarını belirtiyor.

Benim Adım Melek dizisinin 21. bölüm fragmanında Ömer ile Defne’nin buluşmasıyla “Dizide iyi şeyler de oluyormuş” diyenler çok. Yani o kadar kötü şey yaşandı ki, bu bile ekran başına geçen izleyicileri mutlu etmeye yetti. İşte 19 Şubat Çarşamba akşamı yayınlanacak 21. bölüm fragmanı: