Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor’a zarar veren aşk üçgeni ve Hekimoğlu’nun büyük şansı!

Mucize Doktor’a zarar veren aşk üçgeni ve Hekimoğlu’nun büyük şansı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında Salı akşamları yayınlanmakta olan Hekimoğlu dizisi 18 Şubat akşamı yeni bölümü ile izleyicilerin karşısına çıkacak. Timuçin Esen, Okan Yalabık ve Ebru Özkan gibi usta isimleri kadrosunda buluşturan dizide; Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz ve Damla Colbay da dikkat çeken diğer başrol oyuncuları…

House M.D. dizisinden uyarlanan Hekimoğlu ile Fox TV’de perşembe akşamları yayınlanan Mucize Doktor, ekranın iki farklı hastane dizisi konumunda… Ancak ikisi birbirinden o kadar farklı ki, hitap ettikleri kitle de ciddi şekilde ayrışmış durumda. Salı akşamları yayınlanan Hekimoğlu, daha kült bir kitleyi peşinden koşturuyor. Hatta televizyon izlemeyen özellikle gençler bile bu dizi için ekran başına geçiyor.

Mucize Doktor ise içinde aşk meşk işlerinin de bulunduğu, otizimli bireyler adına farkındalık da yaratmayı amaçlayan, sezonun en başarılı ve en kendini münhasır yapımı noktasında..

Reytinglere bakıldığında Mucize Doktor, Hekimoğlu’nun en az 3 kat daha fazla izleyiciye hitap ediyor. Sosyal medyada bir grup izleyici var ki, “Hekimoğlu izledikçe Mucize Doktor sıkıcı gelmeye başladı,artık izlemiyorum” diyerek konuyu gündeme getirmekte. Hekimoğlu’nun doktorluk noktasında rakibinden çok daha iyi olması, aşk-meşk işlerine bulaşmadan daha gerçekçi anlatımlar sergilemesi, insan hikayelerinin ve uygulanan tedavilerin farklılığı diziyi bambaşka bir noktaya taşımış durumda.

Mucize Doktor'a zarar veren aşk üçgeni ve Hekimoğlu'nun büyük şansı! 7

Ali-Nazlı-Ferman aşk üçgeninin Mucize Doktor dizisine zarar verdiğini de sosyal medya yorumlarında görebilirsiniz. İzleyici bu durumdan sıkıldı. Mucize Doktor izleyici gözünde ‘basit’ kaçmaya başladı.Bunun sebebi de doktorluk konularının arka plana itilmesi.

Ancak Mucize Doktor’un arka planında verilen sevgi, ilgi, eğitimin önemi, insana değer verme gibi mesajlar var ki, işte bu mesajlar da diziyi yukarıya taşımaya yetiyor.

Sonuç olarak her ikisi de farklı kitlelere hitap edecek derecede ayrışmaya başladı. Yani iki hastane dizisini de aynı kategori içinde değerlendirmek çok da mümkün değil.