Ana sayfa Dizi Haberleri Benim Adım Melek dizisini izleyen kahroluyor, senariste adeta yalvaran yalvarana!

Benim Adım Melek dizisini izleyen kahroluyor, senariste adeta yalvaran yalvarana!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında izleyicilerle buluşmaya devam eden Benim Adım Melek dizisinin 50. bölümü geride kaldı… Çarşamba akşamlarının sevilen dizisinde Nehir Erdoğan ve Kutsi başrolde başarılı performansları ile göz dolduruyor.

Dizide Melek ile Halil’in evliliğe doğru giden, hayallerinin gerçekleşmesine çok az kalan bir noktadayız. Ancak, herkes iyi biliyor ki, Alpay bu işe izin vermez. Melek’in kurtulması için iliğini anlaşma karşılığında veren Alpay, ne yapacak herkes merakla bekliyor… Dizinin hayranları ise senariste adeta yalvarırcasına mesaj üstüne mesaj paylaşıyor.

Benim Adım Melek’te bir türlü kötülük saçan Alpay kaybetmiyor… Ancak izleyiciler iyilerin kazanmasını, Alpay gibi kötülerin dersini almasını da çok istiyor. Melek ile evliliğinin önünde büyük engel bulunduğunu bilen, eğer evlenirse konağı ve handaki dükkanı kaybedeceğini bilen Halil ise bu çıkmazdan nasıl kurtulacak, onun derdini yaşıyor.

Halil’in dizinin 51. bölüm fragmanına yansıyan gözyaşlarını gören hayranlar, sosyal medyadan mesaj üstüne mesaj paylaştı. “İnşallah Alpay bu mutlu günleri bozmaz. Halil, sen ağlamaktan yoruldun. Alpay’ın oyunu eninde sonunda çıkacak, sen üzülme” diye yorum yazan izleyiciler, Halil’in derdine yanıyor.

“Alpay’ın oyunu ortaya çıksın. Halil de bir nefes alsın. Ağlaya ağlaya içim acıdı” diyen bir dizi hayranı gibi, bir başkası da “Kenan artık gerçeği öğrensin ve şu Alpay’ı durdursun. Lütfen senaristler bu konuyu uzatmayın” diyerek de senaryo ekibine mesaj yolladı.

Kenan’ın iyi birisi olma çabasına destek veren izleyiciler, senariste de bir fırsat çıktığını ve Halil ile arasını yapması için Alpay’ı durdurmasının iyi olacağını düşündüklerini de belirtiyor.

“Diziden insanları soğutmayın ne olur. Artık Alpay’ın her yaptığı pislikler ortaya dökülsün, hep kötülük kazanmasın, yanına kalmasın” diye yorum bırakan bir başka izleyici de birçok kişinin duygularına tercüman oldu.

Bakalım dizinin 51. yeni bölümünde Halil’in gözyaşları bitecek mi, Melek’in heyecanı mutlulukla bitecek mi ve Alpay’ın tavrı ne olacak? İşte 3 Şubat Çarşamba akşamı yayınlanacak olan Benim Adım Melek 51. bölüm fragmanı: