Ana sayfa Dizi Haberleri Benim Adım Melek ekibi; Nehir Erdoğan, Kutsi ne kadar samimi, bunu görmeniz lazım!

Benim Adım Melek ekibi; Nehir Erdoğan, Kutsi ne kadar samimi, bunu görmeniz lazım!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında 29.bölümüyle ikinci sezona başlayan Benim Adım Melek dizisinin geri dönüşü büyük ilgi gördü. Dizinin hayranları, ekran başına geçti ve bölümden de çok memnun kaldı… Dizinin ekibi ise yayın öncesinde Gaziantep’ten canlı yayın ile youtube kanalındaydı… Ekibin samimi halleri dikkat çekerken, oyuncuların iyi bir aile oldukları da görüntülerden net bir şekilde anlaşılıyordu.

Dizide Melek karakterine hayat veren Nehir Erdoğan, canlı yayında olduklarına şaşırdı ve “Yorgunluğunuza kıyamam ilk önce” diyerek ekip arkadaşlarına sevgisini dile getirdi. Oyuncu, “Şu anda yorgunluğunuzu gözlerinizde de görüyorum. Sahnenin ortasında buraya fırlayıp geldik. Hakikaten zor bir zamanda çalışıyoruz ama her şeyin üstesinden sevgi ile bir arada geliyoruz. Bu akşam da mutluluğunu yaşayacağız” dedi.

Nehir Erdoğan’dan ikinci sezonu 3 kelime ile anlatması istendi. Oyuncu, “Sevgi, onur, aile” diyerek yeni sezonun mesajını verdi. Halil karakterine hayat veren Kutsi de “İşimiz çok samimi, konumuz çok samimi. Ben mutluluktan uçuyorum” dedi.

Halil karakterinden herkes gibi kendisi de çok şey beklediğini ifade eden Kutsi, “Biz evlerinize renk katmaya, mutluluk katmaya, biraz hüzün katmaya, aşkı tattırmaya, sevgiyi tattırmaya, güzel bir aile olduğumuzu tattırmaya geliyoruz” şeklinde açıklama yaptı.

Benim Adım Melek dizisi çalışanlarına da teşekkür eden Kutsi, pandemi döneminde yaşamını yitiren vatandaşlara Allah’tan rahmet dilerken, hasta olanlara da şifalar diledi.