Ana sayfa Dizi Haberleri Feyyaz Duman’ın Baraj dizisiyle ilgili büyük sıkıntısı!

Feyyaz Duman’ın Baraj dizisiyle ilgili büyük sıkıntısı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Baraj dizisinin başrol oyuncuları Biran Damla Yılmaz ile Feyyaz Duman, sette çekim arasında youtube canlı yayınına katıldı ve hayranları ile internet üzerinden buluştu. Biran Damla Yılmaz’ın yüksek enerjisi ve gülümseyen yüzüyle dikkat çektiği yayına Burak Yörük de başka bir noktadan katılarak destek oldu.

Baraj dizisinde iki ekip oluşturulduğu ve sahnelerin de ayrı ayrı noktalarda bu iki ekip tarafından çekildiği de ortaya çıktı. Biran Damla Yılmaz ve Feyyaz Duman bir noktada çekim yaparken, bir başka noktada ise ikinci ekip ile Burak Yörük’ün sahneleri çekildi. Bu durum da canlı yayında Feyyaz Duman tarafından ifade edildi.

Dizinin 3 ünlü isminin de enerjisinin yüksek olması ve mutluluk saçmaları dikkat çekti. Burak Yörük, “Biraz stresli, heyecanlıyım. Nedense ikinci sezon beni daha çok heyecanlandırdı” dedi.

Biran Damla Yılmaz da aynı heyecanı paylaştığını belirtirken, Feyyaz Duman ise yüzüne makyaj ile yapılan yara izi nedeniyle fazla konuşamadığını, mimiklerini çok kullanmaması gerektiğini anlatarak, önemli bir detay verdi.

Feyyaz Duman'ın Baraj dizisiyle ilgili büyük sıkıntısı! 17

Oyuncu, bu makyaj nedeniyle yayına kısa sürede veda etti. Duman, “Yarayı bir gün içerisinde 2 defa yapamıyoruz. Burak ve Damla da biliyorlar zaten” şeklinde konuştu.

Burak Yörük’ün heyecanı her halinden belliydi. Oyuncu, “Güzel olsun istiyorum, güzel de olacağına inanıyorum. Bakalım ne yorumlar gelecek” diyerek sosyal medyada yapılan yorumlardan etkilendiğini söyledi.

Videodan Baraj dizisi oyuncularının canlı yayınını izleyebilirsiniz…