Ana sayfa Dizi Haberleri Benim Adım Melek’te aşk mı, yoksa dram mı kazanacak?

Benim Adım Melek’te aşk mı, yoksa dram mı kazanacak?

tarafından ker_def

TRT 1 ekranlarında yayınlanan, etkileyici hikayesiyle izleyicilere duygu dolu anlar yaşatan, “Benim Adım Melek” yirmi üçüncü bölümüyle ekranlara geliyor. 4 Mart Çarşamba akşamı saat 20.00’de yeni bölümüyle ekranlara gelecek olan “Benim Adım Melek” te bu hafta neler olacağı merak konusu. Adnan’ın bilerek uçuruma sürüklediği Defne ve Ömer, hastanede yaşam mücadelesi veriyor. Defne ve Ömer, kazadan kurtulabilecekler mi? İzleyiciler ise dizide aşkın mı yoksa dramın mı üstün geleceğini merak ediyor.

Benim Adım Melek 23. bölüm 2. fragmanında Defne’nin yaralı olarak kurtulduğu ama Ömer’in hayati tehlikesinin sürdüğü görülüyor. Ömer’in kalbi durdu ve kalp masajı da yapıldı, peki Ömer yaşayacak mı, yoksa ölecek mi?

Benim Adım Melek, dram üzerine reyting yapan bir yapım. Defne ve Ömer’in aşkı da bir drama dönüştürüldü. Şimdi ikisinden birisinin ölme ihtimali var. Bu aşk yarım mı kalacak, yoksa ikisi kurtulup da bir aşkı birlikte izleyicilere mi yaşatacak, merak konusu oldu. Dizinin takipçileri en çok da bu durumun nasıl sonuçlanacağını merak ediyor.

Eğer Ömer karakteri ölür ise izleyiciler bu aşkın böyle bitmesinin derin üzüntüsünü yaşayacak. Ancak fragmanda verilen ve heyecan yükselten sahnelerin tam tersinin de yaşanma ihtimali var. Yani dizide ters köşe yapıp Ömer ile Defne’yi yeniden kavuşturabilirler.

Benim Adım Melek’te aşk mı, yoksa dram mı kazanacak? 9

Peki dizinin 23. bölümünde başka neler olacak? Kaza alanında her şeye tanık olan kişi ne yapmayı planlıyor? Zümrüt, deliye dönmüş halde neler olduğunu anlamaya çalışırken Cumali, yine Melek’i suçlamaya devam eder.

Benim Adım Melek’te aşk mı, yoksa dram mı kazanacak? 10

Halil, herkesi susturmak isterken Melek’in ana yüreği daha fazla dayanamaz ve bulunduğu ortamdan nereye gideceğini bilemez bir halde çıkar gider.

Bu olay Alpay’ın babalığını açığa çıkarmıştır. Adnan için hazırlanan plan ise çoktan işlemeye başlamıştır ya da Kenan öyle zannediyordur.

Benim Adım Melek’te aşk mı, yoksa dram mı kazanacak? 11

Hastanedeki tedirgin bekleyiş devam ederken yoğun bakımdan gelen kalp cihazının sesi kimleri gözyaşlarına boğacaktır? “Benim Adım Melek” her Çarşamba yeni bölümleri ile saat 20.00’de TRT1’de.