Ana sayfa Sosyal Medya Çok dizi bitti, Öykü Çelik’in gözü korktu!

Çok dizi bitti, Öykü Çelik’in gözü korktu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1987 doğumlu olan ünlü oyuncu Öykü Çelik, 2006 yılında bu yana dizilerde rol alan isimlerden… Birçok farklı karaktere hayat veren Çelik ilk olarak Selena dizisiyle izleyicilerin karşısına çıkmıştı.

Gönülçelen, Yeşil Deniz, Poyraz Karayel, Savaşçı gibi dizilerde boy gösteren oyuncu Diriliş Ertuğrul’da canlandırdığı Sırma Hatun rolünden sonra ekranlarde gözükmedi. Çelik’in yeni sezonu boş geçirme ihtimali de yükseldi. Gelen bir dizi projesini kabul etmeyen oyuncu, ince eleyip sık dokumaya başladı.

Çelik projeyi neden kabul etmediğini de şöyle anlattı: “Dizi geldi ama beğenmedim, biraz daha temkinli olmak istiyorum. Çok dizi bitti bu sene. O yüzden çok içime sineni yapacağım. Pişman olacaksam ‘ben istedim ve o yüzden olmadı’ derim.”

Birçok oyuncu gibi Öykü Çelik de reyting rekabetiyle gelen ani finallerden ve gönül kırıklıklarından kaçıyor. Ünlü oyuncular son dönemde diziler konusunda çok titiz davranıyor. Ama bu durum da çoğu zaman işe yaramıyor ve hikayesi sağlam olmayan işler kısa sürede ekrandan siliniyor.

Çok dizi bitti, Öykü Çelik’in gözü korktu! 7

Diriliş Ertuğrul’da kötü kadın karakterinden memnun kalan Çelik, benzer roller aradığını da özellikle ifade etti. Yapımcılara mesaj da yollayan oyuncuyu ikna etmenin kötü bir rol ile daha yüksek olduğu ortada. Çelik, “Oynamak istediğim karakter biraz daha geçen sene Diriliş’te kötüyü oynadıktan sonra bana çok zevkli geldi, daha maskülen bir karakter oynamak istiyorum” diye konuştu.